Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Носталгија имаат Берлу и Галијани од "времето" .... затоа =)

пс:Мексес плачкото сте го зеле бе ???

Честито нека ви е !

Oд кога се они двајца во Милан, екипата е најдобра и најтрофејна во светот.

Така да , find another way to be stupid !

Носталгија имаат Берлу и Галијани од "времето" .... затоа =)

пс:Мексес плачкото сте го зеле бе ???

Честито нека ви е !

А ја мислев дека само името ти е глупо. Обожавам кога луѓето имаат комплекси од БиГ. Сисај сеа надвор од темава!

сликата кине :cool:

267545_223592857679735_112951102077245_635645_5482911_n.jpg

А ја мислев дека само името ти е глупо. Обожавам кога луѓето имаат комплекси од БиГ. Сисај сеа надвор од темава!

Комплексиве стварно ме кинат ..... Да не беа последниве 6-7 години , немаше да видам трофеј :)

Комплексиве стварно ме кинат ..... Да не беа последниве 6-7 години , немаше да видам трофеј :)

Најде да збори човек кој никот и тајтлот му е за омраза на друг клуб.

Трагедии сте да не беше кумот од морати ќе видивме дали ќе имавте титула во последниве 6-7 години се фалите со нешто што не ваше ако ако продолжете така!! xD
--- надополнето: Jul 13, 2011 3:51 PM ---
Pastore has stated that he does not see himself playing another season at Palermo, and that he would rather move to AC Milan than Roma.

линк

Имаше даено изјава дека сакал да остане во Италија ама да игра за поголем фудбалски клуб што значи .. :D

2195ag7.jpg

16bxdvd.jpg

Колку е сатот Фараону?
2vuzla9.jpg

Кои се овие тројцата со Принцот ?
15s3cli.jpg

mv3fkp.jpg

Има натрапник на сликата.
2ytz775.jpg

Аксел Витсел во Бенфика.
Добро е, нема да имаме кршач на нозе кај нас.

Сметај се за среќен ти си еден од живите што виделе титула кај интер, ај ќе има што да раскажуваш на внуци.И не ме цитирај лади го.

Манчестер јунајтед испратиле официјална понуда за снајдер вредна 40 милиони ! ако си отиде снајдер морати и компанија слободно можат да си го гледааат ТИТАНИК по 20 пати на ден !! инаку утре ке се одржи состанок во врска со Монтоливо !!
--- надополнето: Jul 14, 2011 12:14 AM ---
Монтоливо мене ме бендисуе за среден ред !

каков Монтоливо, Хамшик го земаме.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom