Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
264120_10150254364441937_147054831936_7704958_7730103_n.jpg

Почнува...

http://www.sportski.mk/statija/7960

Весникот „Ла Република“ пишува дека дури и самиот Берлускони им признал на своите блиски пријатели дека е спремен да го продаде Милан, чии сопственик е цели 25 години, и додава дека рускиот тајкун е силно заинтерсиран за купување на клубот во кој е спремен да вложи додатни 250 милиони во играчки кадар.

Јако, не? :D
јако јако. Тој сигурно ќе му ги исполни сите желби на мистер Алегри!

Алегри А тој НА ! :)

У курац све нека иде, да не знае чуек кој дрес да го купи мајката !!

Јебига 150 Е и свите три ќе си ги земем, џабе еве недела две од кој излегоја уште неможем да се решим !

Али знам дека белиов ќе го земем 198958390584854 %

Јако зошто да не, ама сепак Берлускони си е Берлускони. Нема да биде исто без него. Мада секое лето руси не купуваат ама ништо... ако бидне ова само да не испаднеме како Сити.

Јако зошто да не, ама сепак Берлускони си е Берлускони. Нема да биде исто без него. Мада секое лето руси не купуваат ама ништо... ако бидне ова само да не испаднеме како Сити.

Nema sansi kako City ne zaebavaj, koj tim e City koj e Milan bidi seriozen i ti malce :)

Абе нека не купи, нека продаде Берлускони 51% од клубот, трансфер бучет 250М, само Галијани да остане, се додека ја има тој слободата не му ја мислите :)

0LO84WQF--700x405.jpg

Абе нека не купи, нека продаде Берлускони 51% од клубот, трансфер бучет 250М, само Галијани да остане, се додека ја има тој слободата не му ја мислите :)

0LO84WQF--700x405.jpg
Освен Мексес кој се дургиве играчи, нови се, нели ? :)

Носталгија имаат Берлу и Галијани од "времето" .... затоа =)

пс:Мексес плачкото сте го зеле бе ???

Честито нека ви е !

Се изгуби или да?

Од како се Берлу и Галијани на чело, Милан нема играно во друга лига освен во првата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom