Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
само голови...ништо не кажуе ова видео!

Манчестер јунајтед испратиле официјална понуда за снајдер вредна 40 милиони ! ако си отиде снајдер морати и компанија слободно можат да си го гледааат ТИТАНИК по 20 пати на ден !! инаку утре ке се одржи состанок во врска со Монтоливо !!
--- надополнето: Jul 14, 2011 12:14 AM ---
Монтоливо мене ме бендисуе за среден ред !
и мене, али доколку би праеле муабет за бари, сампдорија, џенова и тн :unsure:

Пасторе и никој друг бе :D Многу експери од Италија сметаат дека цело време реалната цел на Милан е Пасторе, а исто и Замперини имбецилот пред некој ден имаше изјава дека е можно пасторе да биде продаден на Италијански гигант... Е сеа не верувам дека е Интер бидејќи не се вклопува во формацијата на Гасперини, плус го имаат Снајдер на таа позиција, и сега Алварез... Исто не се вклопува и во формацијата на Конте... Во Наполи тешко(Наполи гигант? WTF!?), разговарал со Бурдисо и му кажал дека му се допаѓа проектот на Рома, но му рекол дека би го избрал Милан пред Рома и дека сака да остане во Италија и да игра во тим кој што е константен секоја сезона..

^ Не биди толку сигурен за Интер , Снајдер им отиде изглеа.. ќе мора замена да земат :)

Пак некако Гансо статичен и многу ја тинка.

^ Над 100 изјави имаше изминатите денови дека Снајдер нема да бегал... А и гарант некој интерист ќе пише сеа нешто во тој смисол :)
--- надополнето: Jul 14, 2011 1:29 AM ---
Пак некако Гансо статичен и многу ја тинка.

Е ова сакав и јас да го пишам, погледнете само колку е ***СРАЊЕ*** Гансо, како прв пат да игра фудбал човече... Ај 1, ај 2, ама 3-та утакмица да биде ***СРАЊЕ***, стварно не знам што гледате во тој играч...

абе не само серете гледајте малце фудбал :) Галиани незнае што има во него вие знаете ...

Вака нака Гансо 3 асистенции за нецели 3 утакмици ..

абе не само серете гледајте малце фудбал :) Галиани незнае што има во него вие знаете ...
дај боже да грешам и да биди новиот кака.
Вака нака Гансо 3 асистенции за нецели 3 утакмици ..
Абе брат, тоа му е задачата него.

неможе да биде новиот кака ја нема таа брзина,ама си има свој стил и не му се лоши тие убица пасови што ги дава у срце на шеснаесетник :)

Пато 2 гола ги пикна штета што му поништија чист гол на Робињо.

Робињо малер, конечно ќе даде гол и овие ќе му го поништат.

Сега треба пак да си ја исполни квотата на безброј промашени шанси за да даде нов гол.

Само да не ни се повредува Пато наредната година има да кине напред.

Читам по интернетов на milannews и по италијанскиве медиуми полека почнуваме првични договори за Пасторе,тоа е тоа што ни треба,ако дојде кај нас 80 % сум сигурен дека ја одбрануваме титулата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom