Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Берлускони да беше ќе речеше - "Каков Хамшик какви бакрачи,не ни треба никој, најјак состав у свет имаме!"

Кажи кога Милан зел класа играч оред август? :) Џабе само паничите ако Милан зема играч како Фабрегас,Хамшик,Пасторе... Тоа ќе биде август како што тоа го праел 10 години уназад,све засега ова што се врти се шпекулации август иде гланото!! :)

http://forzaitalianfootball.com/2011/07/milan-need-more-than-hamsik/
У право е, неможеме само со Хамшик да бидеме конкурентни на Реал,Барса итд ... Ни треба еден везен играч(Хамшик) и некој што ќе игра позади шпицовите(Гансо/Ламела/Насри), ЕТЕ ТОГАШ ќе можеме да бидеме конкурентни за трофеј во ЛШ.
Колку само ми беше криво за Гуркуф што го продадовме... сега немаше мака да си мачиме да бараме играч на таа позиција, и би го купиле Хамшик макар и за 40 милиони да бараат...ама јбг, Галиани и покрај своите(многу) паметни потези е имал и ненормално лоши и непромислени потези...
Друже, а дали знаеш ти зошто Гуркуф беше продаден? Очигледно не, штом Галијани го сметаш за виновен за продажбата на Гуркуф. А и тешко дека Гуркуф ќе ја среди работата на таа позиција во тимот, од сезоните во Франција за Бордо и Лион, само 2008-09 му беше добра кога беше на позајмица и кога Бордо стана шампион, другите сезони е просек, посебно па минатата, каде многу се очекуваше од него, а тој беше flop...

Не велам дека галиани е крив за тој трансфер, но не смееше тој играч да се продаде, НИКАКО... Не ми вели дека е просек кога пред 3-4 години дркавме на него, кога немаше ебан млад играч у милан.

Не велам дека галиани е крив за тој трансфер, но не смееше тој играч да се продаде, НИКАКО... Не ми вели дека е просек кога пред 3-4 години дркавме на него, кога немаше ебан млад играч у милан.

Не збори у множина ;) Уште еднаш те прашувам, дали знаеш зошто замина Гуркуф од Милан?

Гуркуф не е играч за големи тимови оваа година го земаа во Лион се изгуби сезонава предходно имаше само една добра сезона со Бордо и толку беше од него сеа и во Франција нема да влезе,не сака да го прифати големиот предизвик да има одговорност се гледаше и во Милан иако мислев дека беше грешка што ја направија во Милан што го продадоа една од ретките сега не мислам така.

Ја бев на одмор 8 дена ама ко што глеам ништо ново. Стандард на 30-ти Август :)

Иначе нек си ебат мајката свите, белиот дрес наш е најубав на свет !!

И то !

Иначе нек си ебат мајката свите, белиот дрес наш е најубав на свет !!
Не би рекол, направи споредба со играч кој душа и срце остави во Милан цела своја кариера а сега носи друг дрес.

268374_133500436733252_104180406331922_239677_6598060_n.jpg

Не би рекол, направи споредба со играч кој душа и срце остави во Милан цела своја кариера а сега носи друг дрес.

ГОСПОДЕ !!!!​

ее ова, најесериозно ви кажувам е најзалудно потрошена парче ткаенина на сите времиња. Гол ќе одам, ама ова нема да го облечам. Дресов да е човек ќе биде Љубе Лигавиот.... можам да кажам дека е погрозен и од на Интер со перодактилот од сезонава.

Незнаеш дали се подготвуваат за нова фудбалска сезона или за Геј Парада ...

На нуркачка или велосипедска опрема ми личи хахах...

Џабеее не му личи и да е од злато напраен нема да му личи него му стоеше само ЦРВЕНО-ЦРН дрес,ова е епик фаил озбилно како на геј парада да се спрема... :\

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom