Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=56154

Ама дали Милан го сака него? :cool:

Шала на страна, мене играчов не ми смета тоа што лошо се покажа на последниот дуел ниту пак многу ме интересира дали перфекно ќе се покаже до јануари затоа што сметам дека има потенцијал во него да стане врвен играч. Тоа што на некој начин ми пречи е неговата позиција, Милан ги има Робињо, Боатенг, Шарави таму, и факт е дека треба некој поповлечен креативец да дојде.

Што знам, Бразил ко Бразил секад имале технички потковани играчи. Што се однесува до натпреварот Бразил - Венецуела, ги покршија бразилците, милион остри стартови им направија... башка и комунистиве со 129435 души беа у одбрана..... Гансо беше малце статичен, не се откриваше многу, но факт е дека има огромен потенцијал и треба да се земе додека е поефтин...

Сме земале некое дете од Порто, штопер за примаверата, од Порто бил испуден... Можно е и да биде викнат за првиот тим сега за подготовките бидејќи на располаѓање на штоперската позиција се само 2-ца штопери, Неста и Бонера.

Сме земале некое дете од Порто, штопер за примаверата, од Порто бил испуден... Можно е и да биде викнат за првиот тим сега за подготовките бидејќи на располаѓање на штоперската позиција се само 2-ца штопери, Неста и Бонера.

Стоперска не бидите гоогле транслате ;)
Иначе еве ги Гансо и Нејмар децата што вредат 50 м,изгледа на зима ќе го земеме Гансо за 10 м xD

Јајца мои вреди Гансо повеќе од 25-30 мил истово важи и за Хамшик,Галијани ова го знае. Паметен е тој.ќе почека јуве и интер да го соберат шунтот од пазарот,да ги фрлат барса и реал парите и да тргне во акција.
Лошото за нас е што цело Лето ќе треба да чекаме на тој јак трансфер.

ПС.Од фудбалската федерацијата на Италија одлучиле дека ќе можат да се носат двајца нон-еу играчи,така да покрај Таиво(кој незнам зошто не извади пасош па да можевме двајца да донесеме)ќе може да донесеме уште еден нон-еу.

Јајца мои вреди Гансо повеќе од 25-30 мил истово важи и за Хамшик,Галијани ова го знае. Паметен е тој.ќе почека јуве и интер да го соберат шунтот од пазарот,да ги фрлат барса и реал парите и да тргне во акција.
Лошото за нас е што цело Лето ќе треба да чекаме на тој јак трансфер.

ПС.Од фудбалската федерацијата на Италија одлучиле дека ќе можат да се носат двајца нон-еу играчи,така да покрај Таиво(кој незнам зошто не извади пасош па да можевме двајца да донесеме)ќе може да донесеме уште еден нон-еу.

Во превод Гансо идат кај нас уште летово.

Па би требало,самиот Галијани 100 пати потенцира дека трансферот на Гансо ќе зависи само од тоа + место дали ќе се добие,ваљда нема да си ги изеде зборовите. Единствено што може да го одврати од транферот е тоа што Гансо си е кршлив по малце,малку и си флопна јако на последнава утакмица,и Бриада кој мислам дека повеќе влече за накај Ламела.

...читајте убаво...
Starting from next season...

:)

Стоперска не бидите гоогле транслате ;)
Иначе еве ги Гансо и Нејмар децата што вредат 50 м,изгледа на зима ќе го земеме Гансо за 10 м xD

? Некој го пишуваат штоперска некој, стоперска, мада што на стопер повеќе се мисли на голман, а на штопер на централен дефанзивец..

? Некој го пишуваат штоперска некој, стоперска, мада што на стопер повеќе се мисли на голман, а на штопер на централен дефанзивец..

Не бе се знае што е стопер подобро викајте централен повеќе одговара зш ова Штопер ме ежи хаха :D
--- надополнето: Jul 5, 2011 5:28 PM ---
Шта се дешава со Интер им се смее калчополи читам xD..

Не бе се знае што е стопер подобро викајте централен повеќе одговара зш ова Штопер ме ежи хаха :D
--- надополнето: Jul 5, 2011 5:28 PM ---
Шта се дешава со Интер им се смее калчополи читам xD..

ШТОПЕР!!! А на Интер и нашата титула од лани ќе и ја дале! :D

http://forzaitalianfootball.com/2011/07/milan-need-more-than-hamsik/
У право е, неможеме само со Хамшик да бидеме конкурентни на Реал,Барса итд ... Ни треба еден везен играч(Хамшик) и некој што ќе игра позади шпицовите(Гансо/Ламела/Насри), ЕТЕ ТОГАШ ќе можеме да бидеме конкурентни за трофеј во ЛШ.
Колку само ми беше криво за Гуркуф што го продадовме... сега немаше мака да си мачиме да бараме играч на таа позиција, и би го купиле Хамшик макар и за 40 милиони да бараат...ама јбг, Галиани и покрај своите(многу) паметни потези е имал и ненормално лоши и непромислени потези...

^ Зато најмногу го поштовам Гатузо заедно со Пипо и Силва

Берлускони да беше ќе речеше - "Каков Хамшик какви бакрачи,не ни треба никој, најјак состав у свет имаме!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom