- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Берлускони да беше ќе речеше - "Каков Хамшик какви бакрачи,не ни треба никој, најјак состав у свет имаме!"
Кажи кога Милан зел класа играч оред август?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Берлускони да беше ќе речеше - "Каков Хамшик какви бакрачи,не ни треба никој, најјак состав у свет имаме!"
Друже, а дали знаеш ти зошто Гуркуф беше продаден? Очигледно не, штом Галијани го сметаш за виновен за продажбата на Гуркуф. А и тешко дека Гуркуф ќе ја среди работата на таа позиција во тимот, од сезоните во Франција за Бордо и Лион, само 2008-09 му беше добра кога беше на позајмица и кога Бордо стана шампион, другите сезони е просек, посебно па минатата, каде многу се очекуваше од него, а тој беше flop...http://forzaitalianfootball.com/2011/07/milan-need-more-than-hamsik/
У право е, неможеме само со Хамшик да бидеме конкурентни на Реал,Барса итд ... Ни треба еден везен играч(Хамшик) и некој што ќе игра позади шпицовите(Гансо/Ламела/Насри), ЕТЕ ТОГАШ ќе можеме да бидеме конкурентни за трофеј во ЛШ.
Колку само ми беше криво за Гуркуф што го продадовме... сега немаше мака да си мачиме да бараме играч на таа позиција, и би го купиле Хамшик макар и за 40 милиони да бараат...ама јбг, Галиани и покрај своите(многу) паметни потези е имал и ненормално лоши и непромислени потези...
Не велам дека галиани е крив за тој трансфер, но не смееше тој играч да се продаде, НИКАКО... Не ми вели дека е просек кога пред 3-4 години дркавме на него, кога немаше ебан млад играч у милан.
Не збори у множинаУште еднаш те прашувам, дали знаеш зошто замина Гуркуф од Милан?
Извини друже што ја погазив твојата висока интелигенција и сезнаење... SORRY...
Не би рекол, направи споредба со играч кој душа и срце остави во Милан цела своја кариера а сега носи друг дрес.Иначе нек си ебат мајката свите, белиот дрес наш е најубав на свет !!
Не би рекол, направи споредба со играч кој душа и срце остави во Милан цела своја кариера а сега носи друг дрес.
![]()
Не би рекол, направи споредба со играч кој душа и срце остави во Милан цела своја кариера а сега носи друг дрес.
![]()