Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абиати изјавил дека ги сака во тимот и Хамшик и Пасторе !!

Чул те господ ќељави !!

хаха многу бара ја би бил задоволен и со еден да земат од овие било кој..

Утре штом Дидак ќе стартува највероватно ќе испаднеме со комбиниран состав првотимци малце ќе има би требало да добијат шанса тие што не се изнаиграа оваа сезона и очекувам Пирло да ја одигра последната утакмица како стартер во дресот на Милан.
Може во напад да добие шанса Берета доколку примавера тимот нема некоја утакмица а и мислам дека Емануелсон ќе стартува утре.

ќе не даваат утре вечер во комбиниран пренос со Лече - Лацио

хаха многу бара ја би бил задоволен и со еден да земат од овие било кој..

Утре штом Дидак ќе стартува највероватно ќе испаднеме со комбиниран состав првотимци малце ќе има би требало да добијат шанса тие што не се изнаиграа оваа сезона и очекувам Пирло да ја одигра последната утакмица како стартер во дресот на Милан.
Може во напад да добие шанса Берета доколку примавера тимот нема некоја утакмица а и мислам дека Емануелсон ќе стартува утре.

ќе не даваат утре вечер во комбиниран пренос со Лече - Лацио
У прв план нас (Милан) или лече ќе го даваат или пак ќе се префрлаат на секоја шанса и да незнаеш што глеаш?

У прв план нас (Милан) или лече ќе го даваат или пак ќе се префрлаат на секоја шанса и да незнаеш што глеаш?

Ние сме во прв план а на другата најверојатно ќе се уклучуваат само на голови.

UDINESE (3-5-2) Attachment Guidolin: Handanovic, Benatar, Zapata, Domizzi; Isla, Finzi, Inler, Asamoah, Armero, Sanchez, Di Natale.

Facilities: Belardi, Angella, Pasquale, Badu, Abdel, Denis, Corradi.

MILAN (4-3-1-2) Herds Allegri: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Nesta, Didac Vilà, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Pato.

Facilities: Amelia, Nesta, Zambrotta, Emanuelson, Ambrosini, Strasser, Robinho.

ова се можните стартери. Пирло го нема ни на клупа.

Па може и подобро што не игра Пирло,срамота е за таква легенда последната утакмица што ја игра да нема никакво значење,подобро ќе се памти како со овации беше поздравен кога влезе на полувреме со каљари на Сан Сиро и како заедно ја прослави титулата со соиграчите,сега ако го стават ќе биде дури и навредливо и потценувачки. Баш на клипчето кога се поздравува со сите се гледа,овие помладиве Пато,Боатенг не им е толку криво,добро тие и немаат толку време поминато во клубов и со Маестро а кога се гушна со Гатузо,Амброзини и на крај со Сидорф мислам срце им излезе и на нив и на мене,ептен жално беше за гледање,сакам после 3 години да си се врати кај нас да заврши кариера многу сакам.

Вечер сакам Виља да изигра убаво и да се наметне како замена за Таиво,оној црепон антонини да не заигра веќе а со малку среќа и враќање на Астори и другион цреп бонера да го снема.

^абе кажете ме која е цуцата погоре !!

Најдобро ќе ни дојде Хамшик според мене ... Може да игра и плејмејкер и по десна страна, и полу шпиц... апсолутно сите позиции може да ги одигра Хамшик, а најбитното е што е млад а веќе има 3 години искуство у Наполи (претходно у бреша) ... така да тој најдобро би се снашол у милан, само тој газдата на Наполи ќе бара многу кеш (100% сум сигурен дека ќе бара повеќе одошто венгер за фабрегас) али кога би дошол, со БОАТЕНГ и еден копач(Сандро на пр.) ЌЕ ГАЗАТ !!!!!!
п.с порано у нашите најуспешни години (2003,2005,2007) бевме тим со технички потковани играчи, сега веќе станавме тим со играчи кои на физички план се појаки отколку технички (таиво,силва,ибра,боатенг... ) што е и за пофалба....
силва, боатенг и ибра ти се многу добро технички потковани за нивните позиции
Опасен играч...опасен... видете го последниот гол што го дава од 2.58 до крај на видеото ...какво движење има за деструктивец дечкото...измислен за во Милан би бил има 24 години...одлична алтернатива за Амброзини, Гатузо или Сидорф....
добар е за голови давање али ништо нема на клипот од неговата специјалност што би требало да биде...деструктивец е сепак нели
Па Бога ми ако ги земат Азамоа и Хамшик(за замена за Пирло а не како полушпиц) јас ќе бидам ептен задоволен.
асамоа и не е толку класичен копач без техника

^абе кажете ме која е цуцата погоре !!

Некоја random навивачка ваљда...

Иначе Хамшик бил задоволен од интересот кој што Милан го пројавува за него и дал зелена светлина за тој трансфер!

Па може и подобро што не игра Пирло,срамота е за таква легенда последната утакмица што ја игра да нема никакво значење,подобро ќе се памти како со овации беше поздравен кога влезе на полувреме со каљари на Сан Сиро и како заедно ја прослави титулата со соиграчите,сега ако го стават ќе биде дури и навредливо и потценувачки. Баш на клипчето кога се поздравува со сите се гледа,овие помладиве Пато,Боатенг не им е толку криво,добро тие и немаат толку време поминато во клубов и со Маестро а кога се гушна со Гатузо,Амброзини и на крај со Сидорф мислам срце им излезе и на нив и на мене,ептен жално беше за гледање,сакам после 3 години да си се врати кај нас да заврши кариера многу сакам.

Вечер сакам Виља да изигра убаво и да се наметне како замена за Таиво,оној црепон антонини да не заигра веќе а со малку среќа и враќање на Астори и другион цреп бонера да го снема.

го забораваш Замброта мислам дека и Таиво нема веднаш да биде прва постава пред Замброта во оваа форма..

^Ништо чудно Замброта да се прекомандува десно како замена за Абате пошто нема шанси Одо да остане или па Бонера да игра десен бек веќе ...

аха, епа јаки рандом навивачки имате :D, само што мислам не е рандом )

Јас мислам дека Замброта ќе биде замена и за Абате и за Тиаво, зависит по потреба дали некој ќе се повреди/суспензира.

Еве го новиот Кака исто движење како него максимално добра ориентација во простор....потпишал за Арсенал малиов.....коа се слепи Галијани и другар му...нек трчаат по Гансо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom