Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не поврзуваат и со некој си анонимус од Палмеирас, Luis Francisco Grando Chico, го сметале за новиот Емерсон...

Mногу ми е жал, уште мислам дека е лош потег што може да ни се опне од глава. Без вакви играчи не можеш да бркаш Лига Шампиони, а без него поготоово. Од него, Сидорф, Амброзини и Гатузо, он е ем најмлад ем фудбалски гледано најквалитен во секој смисол.
Жал ми е ама мислам дека тука му е крајот во случај ако отиде во Јуве. Ни е он за таму, ни на нив тоа што им треба е он. Се надевам дека во последен момент ќе се премисли и ќе отиде негде на страна кај што ќе изнаигра и ќе покаже дека е газда.

Како и да е, треба да бидеме среќни што беше кај 10 години и најубавите игри ги даде во Милан.

Се навикнавмо без Шева, Малдини, Кака... па сеа за Пирло... и онаке цела сезона го немаше

Ако донесат класа замена за Пирло искренко немат да ми е многу жал, ама ако донесат некој колку да се речи дека нашле замена ептем ќе ми биде жал.. Нека му е со среќа безразлика кај ќе ојт..

Дали ќе се донесе замена за Пирло највеќе ќе зависи од Алгери според мене.Оваа сезона игравме со различна средина во однос на другите години т.е со копачи во неа до година ќе видиме како ќе биде.За Серија А добра би била и таква средина али за во ЛШ како би се снашле без играч од типот на Пирло останува да видиме ...

Прециози: Боатенг во Милан во Вторник ! >>

Со среќа нека му е на Пирло каде и да оди и фала му за се шо напрај за Милан овие 10 години :)

AC Milan will make a major signing in the summer, according to agent Mino Raiola.

Кои му се клиенти на овој што ни одговараат за таа позиција ? Таму треба да се бара играчот...

AC Milan will make a major signing in the summer, according to agent Mino Raiola.

Кои му се клиенти на овој што ни одговараат за таа позиција ? Таму треба да се бара играчот...

Според Википедија

Zdeněk Grygera
Zlatan Ibrahimović
Martin Jol (football manager)
Felipe Mattioni
Mario Balotelli
Maxwell
Pavel Nedved
Kerlon Moura Souza
Mark van Bommel
Marvin Zegelaar

Али тоа нема врска кој му се агенти, пишува дека тој го договорил и трансферот на Робињо лани..

^ Ипак мислам дека све ова е ради Grygera :pos2:

Нема врска кои играчи ги држи, туку тоа што он работи со Милан (иако незнам дали има официјален договор). Летото кога Моџи го прашаа кое засиулвање на Милан смета дека е најважно, он одговори Мино Раиола. Така да типот си ја знае добро работата и мислам дека пријатно ќе не изненади :)

Само да не донесе некој од Премиер Лигата... Играч отиде ли таму, да не се враќа, flop ќе биде во сите други лиги...

^ А Боатенг од кај дојде ? :)

Иначе после Галијани кој првин изјави дека му се свиѓа а после дека нема контакт меѓу удинезе и Милан,и амброзини и Абијати со изјава дека Азамоа може да биде играч на Милан.

Незнам кого планираат Б и Г да донесат ова лето али мислам дека никој нема да му е рамен! Не ме пука момент на носталгија али глејте го клипчево и кажете ми кој може да работи со двете нозе така , да има таква визија за проигрување а у исти момент да помага и позади ... Ми доаѓа да кажам НАЛЕТ И фабрегас НАЛЕТ И хамшик , ПИРЛО му е мајката ...

Како што гледам по интернетов Милан се поврзува со пола играчи од светов :pos:

Фала ти за све мајсторе, се излакоми малце сеа али ај опростено ти е !! И биди паметен иди у Челзи кај дебелиот немој да глеаш фудбал у вторник/среда кај Дел Пиеро у двор :icon_lol:

Сидорф иначе е многу близу до продолжување на договорот, го сакал Милан и парите не се никаков проблем, значи и овој се сложил на намалување на платата !!

И малце смешки за крај !! Морав !!

^ А Боатенг од кај дојде ? :)

Иначе после Галијани кој првин изјави дека му се свиѓа а после дека нема контакт меѓу удинезе и Милан,и амброзини и Абијати со изјава дека Азамоа може да биде играч на Милан.

Мислев за играчи кој што таму пораснале „фудбалски“. Боатенг има 1 сезона таму, а пред тоа се калел во Германија(Херта, Дортмунд)

Играчи како Фабрегас и др. кој што таму играле „цел живот“, според мене во сите други лиги ќе бидат Flop, а такви примери има безброј... :)

--- надополнето ---

According to Gazzetta, Milan's #1 choice to replace Andrea Pirlo is Napoli's Marek Hamsik.

http://www.rossoneriblog.com/2011/05/21/milan-plan-for-hamsik/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom