Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што бе пукнало, експлозив нешто да не имало глупости ова она? Ме загриши сега :S???? Објасни ми подетално ако сакаш мислам..

:pos2::pos2::pos2: да си ибеш векот ме изнасмеа... Пукна бе брат јака атмосфера имаше препун беше...Иначе и јас мислам дека на Олимпико ќе кикснеме и ќе прославиме титула дома против Каљари...нормално освен ако Шинтер не ни расипе забава и да киксне :vozbud:

како ме изненади овој фламини...незнаев дека е толку паметен :)
Иначе не верувам дека во Рим ќе славиме...На Рома и требаат бодови за 4то така?
Ово је наша година :)

Одбранава од ко се врати Замброта ни е топ, многу малце голови имаме примено на последиве 5-6 утакмици. Штета што не е помлад. Амбро добро изигра, а на местото од Робињо и Касано да беа Пато и ИБра ќе им дадеа 5-6 гола.. Но 3те бода се вежни! Баш сакам, во Рим да ја славиме титулата и тоа со победа а не реми.

Одбранава од ко се врати Замброта ни е топ, многу малце голови имаме примено на последиве 5-6 утакмици. Штета што не е помлад. Амбро добро изигра, а на местото од Робињо и Касано да беа Пато и ИБра ќе им дадеа 5-6 гола.. Но 3те бода се вежни! Баш сакам, во Рим да ја славиме титулата и тоа со победа а не реми.

Замброта Наредната година ке биде одлицна замена од клупа за Абате и Таиво а црепот Анте ке е трета опција ....
Иначе кај виде дека Амбрузини добро изигра жити се кога напрај 3-4 јаки кикса и да не бесе Силва ке го јадевме. Според Мене Пирло И Амбро треба да се продадат ,Првиот е спор како трактор и како да нема мотивација веке за кај нас,а вториот не е веке тој стар иот а и 35 + е. На нивно место треба да дојдат Гансо у Бомел усте 1-2 сезони.
денес ми се свигасе јаката мотивација и срцетот на тимот,и хокејарскиот поздрав пред поцетокот...

Не ја гледав утакмицата мн само прво малце толку можев игравме добро стадион преполн играчите беа мотивирани мислев дека ќе им дадеме 3-4 ама глеам сеа хајлајтси и мн промашувале но сепак добро е што тепавме.За следната утакмица ги гледав Рома сеа доколку сакаме сигурно ќе извадиме бод дебакл се Рома ама им треба така да..

глеајте го клипчево мајсторот си останува мајстор

Некако глупо е да се прослави титула на гостински терен подобро е дома пред 80.000 народ али кога ќе видиш дека е во Рим послатко е, и ко шо вика климе со победа а не со реми.

Амброзини беше камен искрено,моментално Ван Бомел е подобра опција каде каде ;)

Па ова е тоа што го збореше Сидорф пред дербито со Интер, дека победа против нив не само што ќе носат 3 бода и оддалечување од ривалот, туку и моралот на играчите многу ќе се зголеми. После тој натпревар Милан игра каде каде подобро. Ајде уште еден бод и да се подигне скудетото :)

Јас милам дека во капитенов може да се извече уште една сезона, од повреда се враќаше шо сакате.. Ја би му дал договор..

225530_10150186280046937_147054831936_7153453_5490187_n.jpg

Амброзини останува по секоја цена, ако треба и за една лира плата ќе игра. Чоекот има премногу сторено за Милан во овие 15 години додека е во клубот и му текнало сеа на некој ќе му давал шут карта :pos:

За Пирло се согласувам дека игра слабо но и тој скоро цела сезона е повреден незнам што очекувате сега од него да земе да издрибла 10 играчи, добро ај не 10 еве 5 :pos: и гол да даде или во најмала рака аститенција во истата прилика. Човекот е класа. Најдобриот плејмејкер во последниве 7-8 години. Е сега ако бара да игра за истата плата, 4 милиони зема ако не се лажам (што не верувам знае колку заслужува) тогаш слободно може да оди во Сити таму ќе зема и дупло.

Не сме клуб што ги ‘шутира’’ своите легенди, се надевам дека ќе најдат решение како и досега.

Следното коло се без Де Роси и Перота им лапаа црвени така да по се ми изгледа дека ке има лапање титулка во вечниот град :)

MILAN - Today, adidas is going present the official AC Milan kits for the 2011-2012 season.....

Денеска ќе ги презентираат дресовите за нaредната сезона.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom