Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сонев дека 5-1 или 6-1 сме тепале не се сеќавам, само се сеќавам дека не сме играле дома него гости. А на полувреме 0-0 било..

Добра игра.но кога Трите шпица ти седат по трибините место да ги даде Фламчо и да седиме раат во второ тој се заебава...додуше и толку памет за гол има.тој што го даде влезе со се топка ...очекувам Робинјо или Касано да дадат брз гол и да ги видам Берета и Урби во второ

Фламини можеше уште 2 гола да дајт.
А Касано подарената ситуација не ја искористи. Добро е што рано ги отвараме овие екипи, пошо ако против ваква екипа не дајме гол во прво полувреме, после е многу тешко.
А и 1-0 е многу лош резултат. Мора да ја славиме титулата што побрзо, т.е. во Рим следото коло.

--- надополнето ---

Едит - Берета личит на Христијан Тодоровски од Идол.

Ај честито да ни е победава.

Фламчо цар, 5 км изодив на Мај да прашам мој Милан колку завршил :). Честито победа, и уште само 1 бод!!!

--- надополнето ---

Иначе, шо е проблемот што Фламчо постигнал гол, нешо поофанзивни задачи да не има или?

Честито победа
Берета изигра малку но прекрасен беше :)

Фламчо цар, 5 км изодив на Мај да прашам мој Милан колку завршил :). Честито победа, и уште само 1 бод!!!

--- надополнето ---

Иначе, шо е проблемот што Фламчо постигнал гол, нешо поофанзивни задачи да не има или?

Не, ги виде Робињо и Касано се натпреварувет кој имат по лева нога и виде не виде гол даде..

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Не, ги виде Робињо и Касано се натпреварувет кој имат по лева нога и виде не виде гол даде..

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Аман бе шо е со кајганава..

Нека ни е честито скудето а?
или да почекамо да земемо уште 1 бод и официјално да прославимо...

Утакмицата не ја гледав, причина позната... таков е денот што се мора се мора, ама глеам Фламини гол дал, и може да речем фала курцу и тој да постигне гол, колку често се наоѓа тој чуек у шанса, све топката кај него ќе дојде ка на Инзаги ама дрвото никогаш неможе да искористи па ете празнично денеска си мавна голче =)

Честито нека е победата, утакмицата и ја не ја гледав ( прв пут у мое 10 годишно следење на Милан :) )
Како што глеав Хајлајтс Робињо и Касано ептен промашија ..
и да наредна у среде рим да се дигне титулата појќе да ги боли :vozbud:

И јас како колегата по подолго време не го гледав Милан али од тоа што го видов сме можеле да победиме и со 5:0 но сепак важни се 3те бода ! :)

Јас за разлика од сите вас ја фатив утакмицата... Одбранава функционираше беспрекорно и во последните 5 утамици имаме примено само 1 гол...страшно. Иначе нападот беше како и секад...100 шанси и само една влезе...Во 85 минута влезе Барета и имаше 3 шанси да беше малку по спретен ќе дадеше голче :smir:
Како и да е на Сан Сиро прекрасна атмосфера стадионот беше распродаден и едноставно пукна кога Фламини даде гол :tv:

Што бе пукнало, експлозив нешто да не имало глупости ова она? Ме загриши сега :S???? Објасни ми подетално ако сакаш мислам..

Што бе пукнало, експлозив нешто да не имало глупости ова она? Ме загриши сега :S???? Објасни ми подетално ако сакаш мислам..

Викам јас штетен е алкохолот :icon_lol:

Сакаше да каже дека грмело на Сан Сиро т.е имало добра атмосфера :vozbud: (не грмење како пред дожд и за време на дожд) :pos:

Викам јас штетен е алкохолот :icon_lol:

Сакаше да каже дека грмело на Сан Сиро т.е имало добра атмосфера :vozbud: (не грмење како пред дожд и за време на дожд) :pos:

Де бе пер се зафркавам па ти, не сум до толку ојден, повише сум :) Иначе зашо мислам дека ќе им ја пуштиме на Рома а со Каљари реми или така нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom