Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јас мислев Пато конечно во тандем со Ибрахимовиќ ќе газат, овој Робињо го става. :Р

Најголема грешка ќе биде Робињо да остане на клупа, а Пато да игра прв состав... не е време да се пробуваат вакви потези, и да се молимо дека конечно ќе газат... тие си функционираат, Ибра до сеа му има наместено 3-4 гола на Пато... но сепак Робињо-Ибра подобар тандем се... докажано ;)

Добро бе официјален состав уште немаат објавено? А со Силва у средина и Гатузо подржани од Меркел или Фламини е најдоброто што можеме да го избациме сеа, без Пирло и Боа така да уживајте знае Алегри што праи...

Ставајте по некој денар дека братот Силва прв ќе постигне гол и тоа со глава, у првите 5 минути!

- директна информација од него :)

Абијати, Абате, Неста, Јепес, Антонини, Гатузо, Силва, Фламчо, Сидорф, Ибра, Робињо.

За овие 11 се решил Алегри и се чека само уште официјално да биди.
клик

Во 19;45h на www.uefa.com ќе може да ги видите официалните состави а се до тогаш се само шпекулации и претпоставки.

Вечер мора да се победи по секоја цена и никако несмее да примимо гол
Колку би било добро да тепамо 3-0 !

Миланези втор пат во живот ве ставам на повеќе пари, првиот пат ме зезнавте со Џенова и сеа ако ме зезнете никогаш повеќе не ве ставам :) Шала на страна вечерва втор или трет пат во животот ќе навивам за вас така да боље Ви е да победите :P Очекувам ноското да ме почасти со некој гол вечерва ! СРЕЌНО :)

брзи се ако ни удрат пресинг..незнам како ќе ја криеме топката ,Пирло го нема,другите од 1 секунда повише незнаат топка да држат.. ќе видиме што ќе направат вечерва.. Мислам дека е правилна одлука Сидорф што ќе игра.

Ќе тепаме и 5-0 ако ја играма истата игра како против Парма.
Ама денес го нема Касано кој намести 2 и даде 1гол, највероватно ќе игра Сидорф кој може да изигра едно полувреме на ниво, а после ќе ја тупи

Абијати, Абате, Неста, Јепес, Антонини, Гатузо, Силва, Фламчо, Сидорф, Ибра, Робињо.

За овие 11 се решил Алегри и се чека само уште официјално да биди.
клик

Сега видов ова е и официално. Ај со среќа.

Официјално
Абијати, Абате, Неста, Јепес, Антонини, Гатузо, Силва, Фламини, Сидорф, Робињо, Ибрахимовиќ

Кај Тотенхем Ван Дер Варт во први 11, Бејл и Модрич ги нема

Официјално

Милан: Абијати, Абате, Неста, Антонини, Гатузо, Силва, Фламчо, Сидорф, Робињо, Ибра
Замени: Амелија, Пато, гркот, Одо, Јанко, Меркел и Легротаље

Тотенхем: Гомеш, Чорлука, Галас, Доусон, Асуекото, Ленон, Паласиос, Сандро, Пиенар, ВДВ, Крауч
Замени: Кудичини, Павличенко, Модрич, Дефо, Басонг, Крањчар, Вудгејт

извор

Едит: боби и кклимеастерикс пишале пред мене

Со оваа излегоа ѕверовиве ! :tv:
Ајде среќно вечер !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom