Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
според миланњус вечер први 11
Абијати
Одо - Неста - Јепес - Антонини
Гатузо - Силва - Фламини
Сидорф
Робињо - Ибра
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=45500
според миланњус вечер први 11
Абијати
Одо - Неста - Јепес - Антонини
Гатузо - Силва - Фламини
Сидорф
Робињо - Ибра
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=45500
Формацијата е добра доколку игра назад Тиаго Силва ќе нема кој да игра во средина треба да игра Меркел или па Сидорф па да играат тројцата во напад така ќе биде офанзивно но и нема да биде лошо ако ги притисниме уште одма ќе паднат и после да ги дотолчиме како што направи и Интер.
Не знам колку е паметно да се ризикува со Јепес позади на ваков ВАЖЕН МЕЧ ОД ЛШ,каде што не смееме да примиме гол дома,али нека цепа Алегри по негово.
GokiMilanelo напиша:OK. Јас се повлекувам ако според вас Фламини е екстра играч за вечерва Бокс ту бокс или незнам каков кога знаеме добро дека да го остајш сам со голот ке го промаши и ке ја шутне како за рагби,несигурен во одрбана и потенцијален црвен ама ај несакам да убедувам ке збориме во 23.00 се надевам на арно ке е али пак ке казам тешко нас со оваа ,,средина,,.
OK. Јас се повлекувам ако според вас Фламини е екстра играч за вечерва Бокс или незнам каков кога знаеме добро дека да го остајш сам со голот ке го промаши и ке ја шутне како за рагби,несигурен во одрбана и потенцијален црвен ама ај несакам да убедува ке збориме во 23.00 се надевам на арно ке е али пак ке казам тешко нас со оваа ,,средина,,.
Да не беа повредени Амрозини, Пирло и Боатенг па и Ван Бомел да имаше право на настап ќе играа пред Фламини вака тој е прва постава и не е толку лош бе Гоки.![]()
OK. Јас се повлекувам ако според вас Фламини е екстра играч за вечерва Бокс или незнам каков кога знаеме добро дека да го остајш сам со голот ке го промаши и ке ја шутне како за рагби,несигурен во одрбана и потенцијален црвен ама ај несакам да убедува ке збориме во 23.00 се надевам на арно ке е али пак ке казам тешко нас со оваа ,,средина,,.
Да не беа повредени Амрозини, Пирло и Боатенг па и Ван Бомел да имаше право на настап ќе играа пред Фламини вака тој е прва постава и не е толку лош бе Гоки.![]()
OK. Јас се повлекувам ако според вас Фламини е екстра играч за вечерва Бокс или незнам каков кога знаеме добро дека да го остајш сам со голот ке го промаши и ке ја шутне како за рагби,несигурен во одрбана и потенцијален црвен ама ај несакам да убедува ке збориме во 23.00 се надевам на арно ке е али пак ке казам тешко нас со оваа ,,средина,,