Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бонера и Антонини се како менструација еднаш месечно се појавуваат после ги нема :pos:

:pos2::pos2: Добро е што не плативте крваво... (Оп стоп, не сум падобранец) :smir:

Дали знае некој за колку време ке се врати боатенг, нигде не можам да најдам

Дали знае некој за колку време ке се врати боатенг, нигде не можам да најдам

Мислим дека денеска на МиланЊус прочитав негде за 2 недели најкасно ќе бил спремен!

Иначе днска не глеав утакмицава бев на работа, ама читам Јепес бил добар шо ме радува, симпатичен ми е небричениов!

Сократис пред Бонера влегол, браво Алегри ал ти текна ебате !

Наредна со Катанија на гости, чиста победа. Катанија не е премногу дефанзивна, Интер само КАстелаци го спаси на тој меч од пораз и големата среќа ! Такви екипи ни одговараат 5 има да им дадемо :)

nisto ne e isto bez bonera.a sega i bez antonini tesko nas ke bide.nema da mi se gleda niedna utakmica.ke nema po kogo da pcujam vikam i da se osloboduvam od negativnata energija.loso loso.....

Од Бонера може се спасивме , а за Антонини ке почекаме малку дека во сите изјави Алегри го спомнува како играч од средина. Ама сепак верувам дека ке го проба и на таа позиција ,а тоа може да се случи и во среда кога играме со Сампдориа. Бај д веј кога се враќа Замброта?

После Емануелсон, Милан се враќа на трансфер пазарот!

Читав преку редови и колку што разбрав се поврзваме со Мексес и Кришито. Мексес уште го немал обновено договорот со Рома, а Кришито се зборува дека го бараме бидејќи можи да игра и како централен и како лев бек, а Емануелсон да игра средина заради техниката што ја има

Кришито доколку е возможно да се донесе би било супер така ќе можат и да продадат они некој од одбрана некој што не треба мислам дека најблиску до заминување треба да се Бонера и Јанкуловски овој вториов нема влезено нека го дадат за џабе плата зима само..

Ова за антонини што го прочитав на миланњус е лошо.... изглеа сепак Емануелсон ќе игра среден ред.. :/

Мисла дека срека во несрека е повредата на Неста,Галијано сега потврди дека нема да игра 3 недели или 7 меча,ке кажам дека добро е што се повреди во преоден рок па така во овие недела дена да се донесе еден бек.. а како што кажа Ѓоре да се отарасиме од Јанко и Бонера.
Пирло најверојатно се врака со Катанија,Боатен се врака за две недели, мегутоа што е работата со Фламини и Страасер каде исчезнаа...

Пак ке си го гледаме Антонини како си гази у лево :)

Абе ќе видите и Ван бомел ќе го средат овие... празни од таму не се враќаат гарант :(

Viviano

Yepes - Volta – Mexes

Olivera – De Rossi – Sanchez

Di Natale Lavezzi

Ibrahimovic – Di Vaio

Honorable Mention

Michele Arcari (Brescia)
Panagiotis Kone (Brescia)
Cesare Bovo (Palermo)
Sebastian Giovinco (Parma)
Francesco Totti (Roma)
Jeremy Menez (Roma)
Pablo Armero(Udinese)
Cristian Zapata (Udinese)
Maurizio Domizzi (Udinese)
Dejan Stankovic (Inter)
Francesco Della Rocca (Bologna)
Mohamed Sissoko (Juventus)
Antonio Cassano (Milan)
Robinho (Milan)

Пак ке си го гледаме Антонини како си гази у лево :)

си грми !!

вчера кога ја засра таа првата и кога проба да исфолира дека се сопнал за да се испере, хистерии од смеење на фатија!

нема вака да заврши, ја мислам дека ќе се договори со еден од Кришито и Зиглер, недела дена има таман време е тоа. Лоша работа е што Касано и Убри не можат да играат ЛШ, а ако дојде Зиглер и он нема да може, затоа е Кришито поповолна опција.

Ва Бомел е катарстрофален трансфер се молам на сите богови да не се оствари тоа нешто, не можам да го гледам ни да го смислам, како особа ме нервира башка што како играч ништо ново не носи, а и Гатузо е скаран уште од времето кога ги посерувавме тие.

е сеа да може некако да отишле таму за да го пецнат oној Контенто, тоа е друг муабет ... убав муабет да не кажам :icon_lol:

Нема шанса за Ван Бомел дебакл е подобар е Страсер од него сто пати..ем со Ибра се закачија на пријателската Холандија - Шведска нема да сака да дојде ќе јаде ќотек :)
Едно лево бекче јас сум за Кришито како што кажа пејо ќе може да игра и во ЛШ а вака со Антонини..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom