Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако ти е лесно за пиување, супер, за администрација не се секирај. Инаку деновиве бев екстра зафатен, ама од наредната недела ќе го средиме, се слушнав и со Димче, важно е дека има воља.

Нема ништо полесно од тоа да преведеш вест,да најдеш соодветна слика и ја постираш,се ќе биде само сајтот да е готов.

Чим има желба се ке биде,а да Панче преведува преку гугл транслејт и немаат никаков распоред на вестите.

Ја незнам само како успеал имбецилот 20.000 да собере. :kesa:

Таа група прва се појави,сите се залетаа таму а нема други асални групи каде да се зачленат и сите одат таму.

Али ние ке иаме повеќе,коа ке бидне нашата :pipi: :pipi:

Инаку Милан внимателно ја следи ситуацијата со Гансо,дечкото бил доста лут на управата на Сантос затоа што 5 месеци чека да му го продолжат договорот а тие ни понуда му немаат дадено...
кљик

Инаку Милан внимателно ја следи ситуацијата со Гансо,дечкото бил доста лут на управата на Сантос затоа што 5 месеци чека да му го продолжат договорот а тие ни понуда му немаат дадено...
кљик
тешко ќе идат сеа овие работи со ваквите надежни бразилци. Откако неблагодарникот отиде во Интер добија огромна предност на Бразилскиот пазар. Едино чаре за фаталити да му се даде и да му се исереме на врат, е ангажирање на Кафу таму како директор и после може да го пуши само.
Кафу >>> Педерот x 100.

Како и да е, за Гансо барем јас му давам предност на Милан ради Робињо он им е беше лани како ментор и на него и на Неимар во Сантос, со двајцата разви страшно партнерство и сигурно би го послушале ако им сугерира нешто.

видете само колку си се сакат.

Зампарини како што предвидов вчера по којзнае кој пат се покажа како страшен хејтер и одма со изјава дека не го продава Балзарети на Милан.

Нема ништо полесно од тоа да преведеш вест,да најдеш соодветна слика и ја постираш,се ќе биде само сајтот да е готов.

Чим има желба се ке биде,а да Панче преведува преку гугл транслејт и немаат никаков распоред на вестите.

Значи тоа сакав да кажам, треба да се внимава, што и како се објавува, ако е преведено фер е и изворот да се именува. Инаку да мислев на Панче и преводите, гледаш какви глупости се дешаваат.

тешко ќе идат сеа овие работи со ваквите надежни бразилци. Откако неблагодарникот отиде во Интер добија огромна предност на Бразилскиот пазар. Едино чаре за фаталити да му се даде и да му се исереме на врат, е ангажирање на Кафу таму како директор и после може да го пуши само.
Кафу >>> Педерот x 100.

Како и да е, за Гансо барем јас му давам предност на Милан ради Робињо он им е беше лани како ментор и на него и на Неимар во Сантос, со двајцата разви страшно партнерство и сигурно би го послушале ако им сугерира нешто.

видете само колку си се сакат.

Зампарини како што предвидов вчера по којзнае кој пат се покажа како страшен хејтер и одма со изјава дека не го продава Балзарети на Милан.

Добра идеја е ова со Кафу,дечкото го поштувам многу.

Иначе и овде се весели :pos: ко дечиња се :)

Значи тоа сакав да кажам, треба да се внимава, што и како се објавува, ако е преведено фер е и изворот да се именува. Инаку да мислев на Панче и преводите, гледаш какви глупости се дешаваат.

Сајтот на Панче е никаков,мене ми е криво што првиот сајт за Милан во Македонија е срање,штета што порано не почнавме со подготовкиве за сајт.

--- надополнето ---

Хах овој носот секаде го пика :)

--- надополнето ---

Зампарини

" The Rossoneri on a budget, maybe he wants to loan, even if they wanted to buy it but I do not give it up, "

Како и секогаш не попушта кога Милан сака некој играч од Палермо,али кој го ебе,Милан никогаш нема да го моли него за еден ебан Балзарети.

За фанови не се грижите одма се собираат само кога ќе видат сериозноста дека е подобра и сајтот повалитетен нормално дека одма ќе се соберат фанови во таа група од 20к нема асален член да пиши конкретно мислење и добро составено..

Оффтопик прашање. Играчничата што беше од браќата е твоја сега?

Ако ти е лесно за пиување, супер, за администрација не се секирај. Инаку деновиве бев екстра зафатен, ама од наредната недела ќе го средиме, се слушнав и со Димче, важно е дека има воља.

Ако мислиш на Љаљо и брат му, да старото место кај што беа они сеа сум ја у комплекс базар !

За пишување кажав не е проблем :)

Изгелда Неста почанл да тренира со екипата ... :)

--- надополнето ---

И најнова вест,Неста ке игра во недела со Лече,исто и Фламини. Момците се опоравија на време и ке донесат цврстина во тимот.

И утре е презентацијата на Касано.

Полека полека се комплетираме

--- надополнето ---

Приоритет на Милан годинава - да ги освои сите титули и да ги смени админите на фан клубот у Македонија :)
Страшна работа се тие ретардираните деца од Брод,Каменица или од кај и да се...
а да нов сум и позз до сите , FORZA MILAN

Добредојде другар и биди редовен :smir:

Добро е што ни се враќа Неста во одбрана...се надевам дека Бонера во наредни 2-3 недели ќе скрши копач и веќе нема да има потреба да го гледаме. Голем Лајк имате од мене за ова што се огранизирате за сајтот редно време е да си имаме убаво среден простор каде што се е чисто и убаво средено. :smir:

Сме се заинтересирале за Сисоко(бар така кажува гол.ком).Он сакал да си иде од јуве а ние ќе сме можеле да го земеме зашто бараме засилувања за во средина а он бил евтин.Е сеа колку е за верување незнам ама ако дојде мислам дека и кај нас нема да се изнаигра.Имаме ние играчи со такви карактеристики:Фламини,Страсер,Амбро,Гатузо.За засилување мислам дека ќе дојде овој од каљари Лацари и тоа е тоа.А за лев бек,е тоа ќе биде држ недај баш ме занима дали/што ќе купиме

Сме се заинтересирале за Сисоко(бар така кажува гол.ком).Он сакал да си иде од јуве а ние ќе сме можеле да го земеме зашто бараме засилувања за во средина а он бил евтин.Е сеа колку е за верување незнам ама ако дојде мислам дека и кај нас нема да се изнаигра.Имаме ние играчи со такви карактеристики:Фламини,Страсер,Амбро,Гатузо.За засилување мислам дека ќе дојде овој од каљари Лацари и тоа е тоа.А за лев бек,е тоа ќе биде држ недај баш ме занима дали/што ќе купиме

Хехе, ме возбуди, од првин помислив на оној Сисоко од Лион со шупливине заби..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom