Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Палец од мене за Кришито,дај боже да дојде,солиден бек е.

И за со Лече сеуште не се знае дали Неста ке може да игра,така да ке се нервираме пак ние.

Робињо кон Милан: Купете ги Гансо и Нејмар. кљик

Сите трансфери во зимски преоден рок од 2000 па до денес.

2000 - Chamot, West, Coloccini and Jose Mari
2001 - Kaladze and Pablo Garcia
2002 - Ba
2003 - none
2004 - Nicola Pozzi
2005 - Jankulovski (affiliated in summer)
2006 - Amoroso
2007 - Ronaldo, Oddo, Storari Grimi
2008 - Pato (affiliated only)
2009 - Beckham, Mattioni, Thiago Silva (affiliated in summer)
2010 - Beckham, Mancini, Adiyiah
2011 - Cassano

Дечки поздрав, зафатен сум деновиве, ама се слушнав со Димче, ќе ја биде. Како што гледам едниов фан клуб на Милан оди во напад. Баш би сакал оној Панче и целата дружина неписмењачка да го јадат. Ставиле и линк од Кајгана форумов.
http://www.facebook.com/pages/Fans-Club-AC-Milan-Macedonia/112951102077245

Приоритет на Милан годинава - да ги освои сите титули и да ги смени админите на фан клубот у Македонија :)
Страшна работа се тие ретардираните деца од Брод,Каменица или од кај и да се...
а да нов сум и позз до сите , FORZA MILAN

Јее не има на фејсбук познати станавНе. :)

--- надополнето ---

Приоритет на Милан годинава - да ги освои сите титули и да ги смени админите на фан клубот у Македонија :)

Алал да ти е одма си знаеш. И добредојде биди редовен на фан клубов. :)

Позз и до тебе,се надевам ке бидеш редовен и ке славиме многу титули заедно :)

И другиот фан клуб што е не е нешто посебно и тој е ремет нема некој озбилни луѓе и да има повеќе се без памет објавуваат се и сешто.

Ај и јас да се умешам во темава.Мексес има лајк од мене така да нека го носат зашто ова нашиот великан Бонера мора да си иде.Кришчито ако дојде мислам дека сме си ги решиле проблемите за одбраната (бар за сезонава),после на лето ќе се купи некој добар бек или централен дефанзивец(мислам дека кришчито моше и лево и централно да игра).Иначе само што прочитав дека Јепес имал предност пред Бонера за следната утакмица:vozbud:.За муабетот за железара тврдам дека они нејќат да си ја заебат печката(зашто бонера и анто кај да ги однесеш заебуваат работа)така да и од таму едно не добиваме :)
Па повреден е Бонара :)

Еве ти добре дојде и од мене :helou:

И најнова вест,Неста ке игра во недела со Лече,исто и Фламини. Момците се опоравија на време и ке донесат цврстина во тимот.

И утре е презентацијата на Касано.

Фала,фала момци :) Добро е да се знае дека Неста е вратен у одбрана пошто 4 гола од удинезе не е мала работа :)
Ама според мене најбитно е што Пато се врати и тоа со 2 гола.

Со враќањето на Неста нема да го гледаме Бонера ќе не спасат од нервози само незнам ако не игра Антонини кој ќе игра лев бек незнам шо повреда има Антонини сигурно или он или Бонера ќе игра лев бек :)
Пирло опоравен ли е шо повреда имаше он?

Фала,фала момци :) Добро е да се знае дека Неста е вратен у одбрана пошто 4 гола од удинезе не е мала работа :)
Ама според мене најбитно е што Пато се врати и тоа со 2 гола.

Се е добро кај Пато,се враќа полека во форма само да не се повреди пак :)

Со враќањето на Неста нема да го гледаме Бонера ќе не спасат од нервози само незнам ако не игра Антонини кој ќе игра лев бек незнам шо повреда има Антонини сигурно или он или Бонера ќе игра лев бек :)
Пирло опоравен ли е шо повреда имаше он?

Не е опоравен Пирло али ке биде некаде околу 20ти па натака,а не се сеќавам баш што имаше повредено...

Milan director Ariedo Braida has denied the club are interested in Chelsea defender Jose Bosingwa.

Recent reports had linked the Rossoneri with a cut-price deal for the 28-year-old right-back, whose contract expires during the summer. However, Braida insists the club aren't looking to sign the former Porto star at the moment.

"We always like great players, Bosingwa is one of course, but right now we are on stand-by," he told the Portuguese press, according to calciomercato.com.

"Right now there is no interest on our part. In June who knows. What I can say is that he won't join us now, in the summer I don't know."

Ова е тој Браида муабет :)

Добри сме на десна Абате, Замброта ке се скрпи некако...на левата сме фалични ко никогаш!

На лето ако го земеме Босингва, топ!

Чека Браида Лето,ќе го шутнат Одо и ќе дојде Босингва АКО не го продолжи договорот со Челзи. Зимава да успеат да земат лев бек е приоритет.

Се согласувам дека Абате и Замброта ќе се снајдат на десната страна ,Босингва нека не доаѓа али нека дое Кришито сеа у зимски преоден рок :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom