Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бога ми како го опремија младинскион погон..............инаку покрај Фосати сакав и Де Вито и Албертаци да бидат прекомандани во прв тим,Господ знае дека ќе изиграат подобро од Антоини и Бонера.

Да се надоврзам на разговоров со овие од фан клубов на ФБ
Дечките појма нема, лаги и то големи кажува :toe:

Де Вито еднаш мислам дека има играно у куп и дека топ ја изигра утакмицата.

Во секое време таков неискусен би го пуштил на местото на коњон, во секој случај поголема штета неможе да направи.

Бога ми како го опремија младинскион погон..............инаку покрај Фосати сакав и Де Вито и Албертаци да бидат прекомандани во прв тим,Господ знае дека ќе изиграат подобро од Антоини и Бонера.

Читав баш пред некое време дека за наредната сезона Де Вито ќе биде прекомандуван у прв тим али беше на некој линк ставен од нашите профи админи на фејсбук :) така да колку е реално ќе видиме.А Де Вито е едно многу пргаво копиле :D

^^
Мислам дека играше против Новара во купот минатата сезона и солидно изигра.

Со среќа нека му е на голманчето па нека го замени Абиати достојно, по неколку сезони.:)

Рекоа дека повеќе внимание ке обрнуваат на младинските категории и дека од таму во иднина ке се вадат играчи за во прв тим па така и прават.
Ова го поштувам бидејќи играчите што ке ги извадиш од таму ке ти играат со срце за тимот а не ко овој Бонера донесен од којзнае каде.

Мислам дека прочитав дека Фосати ке тренира со првиот тим оваа недела,така да еве му шанса да се докаже дека вреди.
Де Вито еднаш мислам дека има играно у куп и дека топ ја изигра утакмицата.

Во секое време таков неискусен би го пуштил на местото на коњон, во секој случај поголема штета неможе да направи.

Играше во купот со Новара,еве и хајлајтс од таму

Ешли Кол и Роберто Карлос во едно во споредба со дечкото што несакам да му го спомнам името :icon_lol::icon_lol:

Некој од вас го води сајтов?

Ти личиме на такви ?? :pos:

Иначе околу сајтов, ја преферирам некој посериозни од фан клубов на кајгана, да го средат ( ја незнам, но можам да пишувам статии ако некој ми објасни само како да ги ставим после на сајт )

Можеме и наша сопствена фан пејџ група на фејсбук, и со некој задоволителен број на членови можам да се поврзам со дечки од Милано, имам пријателчиња тамо, па и здравје да го регистрирамо, и после другиве кој ги ебаа, сакале нејќеле ќе мора да си ги распуштат клубовите или барем да го сменат името :)

Ќе бидемо Најк, а они може да бидат Најк со рогче :pos:

Иначе околу сајтов, ја преферирам некој посериозни од фан клубов на кајгана, да го средат ( ја незнам, но можам да пишувам статии ако некој ми објасни само како да ги ставим после на сајт )

Можеме и наша сопствена фан пејџ група на фејсбук, и со некој задоволителен број на членови можам да се поврзам со дечки од Милано, имам пријателчиња тамо, па и здравје да го регистрирамо, и после другиве кој ги ебаа, сакале нејќеле ќе мора да си ги распуштат клубовите или барем да го сменат името :)

Мислам дека Дадо Том рече дека ќе ја прави страната во joomla, па Марли јас да ти кажам од што ја имам работено дека не е ништо посебно и тешко. Дури слично е и на Word :)

^
Абе да бидне страната па за пишување е лесно,само да бидне ке ја пицнеме и има да се распаднат другиве :)

За последново си ме насмеал, жими се. Сајтот технички ќе го средим, Мактигар среди графиката и неколку страни поназад стави и слика од тоа како би изгледал. Слободно давајте предлози. Инаку не е како во Ворд, малце поинаку е. Панче и компанија прават копи-пејст па затоа секоја статија е со различен фонр, различен проред, итн...

Оффтопик прашање. Играчничата што беше од браќата е твоја сега?

^
Абе да бидне страната па за пишување е лесно,само да бидне ке ја пицнеме и има да се распаднат другиве :)

Ако ти е лесно за пиување, супер, за администрација не се секирај. Инаку деновиве бев екстра зафатен, ама од наредната недела ќе го средиме, се слушнав и со Димче, важно е дека има воља.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom