P
PewDiePie
Гостин
http://www.acmilan.com/en/teams/youth_teams_news/131618
Сме земале млад 15-годишен талентиран голман,сврбин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.acmilan.com/en/teams/youth_teams_news/131618
Бога ми како го опремија младинскион погон..............инаку покрај Фосати сакав и Де Вито и Албертаци да бидат прекомандани во прв тим,Господ знае дека ќе изиграат подобро од Антоини и Бонера.
Бога ми како го опремија младинскион погон..............инаку покрај Фосати сакав и Де Вито и Албертаци да бидат прекомандани во прв тим,Господ знае дека ќе изиграат подобро од Антоини и Бонера.
Де Вито еднаш мислам дека има играно у куп и дека топ ја изигра утакмицата.
Во секое време таков неискусен би го пуштил на местото на коњон, во секој случај поголема штета неможе да направи.
Некој од вас го води сајтов?
Ти личиме на такви ??
Иначе околу сајтов, ја преферирам некој посериозни од фан клубов на кајгана, да го средат ( ја незнам, но можам да пишувам статии ако некој ми објасни само како да ги ставим после на сајт )
Можеме и наша сопствена фан пејџ група на фејсбук, и со некој задоволителен број на членови можам да се поврзам со дечки од Милано, имам пријателчиња тамо, па и здравје да го регистрирамо, и после другиве кој ги ебаа, сакале нејќеле ќе мора да си ги распуштат клубовите или барем да го сменат името
Ќе бидемо Најк, а они може да бидат Најк со рогче![]()
Ти личиме на такви ??
Иначе околу сајтов, ја преферирам некој посериозни од фан клубов на кајгана, да го средат ( ја незнам, но можам да пишувам статии ако некој ми објасни само како да ги ставим после на сајт )
Можеме и наша сопствена фан пејџ група на фејсбук, и со некој задоволителен број на членови можам да се поврзам со дечки од Милано, имам пријателчиња тамо, па и здравје да го регистрирамо, и после другиве кој ги ебаа, сакале нејќеле ќе мора да си ги распуштат клубовите или барем да го сменат името
Ќе бидемо Најк, а они може да бидат Најк со рогче![]()
^
Абе да бидне страната па за пишување е лесно,само да бидне ке ја пицнеме и има да се распаднат другиве![]()