Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја истражував да видам каде стигнала во животот и така тивко и наивно почна да буди инспирацијата за вистинска поезија која танцува низ мојот свет.
Немирно и возбудливо буди симфонија од чувства и емоции што никогаш не сум ги почувствувал до сега.
Валентина има потенцијал да биде мојата муза.
Прегледај го приврзокот 456038
Чим има тетоважа под цицка, мора и поезијата да биде добра како нејзе.
Само напред.

Алегри тешко дека ќе му даде шанса на Ториани но време е да се размислува за нов голман.
Нека си замине како слободен играч доволно беше од Мајк во Милан.

Алегри тешко дека ќе му даде шанса на Ториани но време е да се размислува за нов голман.

сум те приметил дека секогаш си за екстремни решенија. И во љубовта и во фудбалот.
Место да уживаш во синергијата на Модриќ и Рабио, ти одма се фрли на обљуба и исписници делење.

Алегри иако има неандерталска игра се гледа дека е добар тренер. Ми се свиѓаше многу како го бранеше Гименез со изјавите после текма.

Овој претрча може и највише од сите у тим, немаше среќа со гол.....мада и многу претрча, да беше посвеж еден гол сигурно даваше.

Салемакерс полека станува еден од најдобри крилни играчи у Италија, супер асистенција и добро покриваше цела утакмица.

Само не ми се свиѓаат овие Чик и Фофана, физички корпулентни али да неможеш пас да врзеш не смееш да играш у тим како Милан.

Доволно е еден од нив да е прва постава, мора Ричи да стартува се гледа дека е Модрич за било кој од нив двајца.

Модрич што да се каже, не сме имале подобар "шампион" од прајм Ибра и Тиаго Силва наваму.

Алегри е тренерот кој му даде шанси на Фагиоли, Илинг, Суле, Бентанкур, Хујисен и ред др младинци додека другите тренери ги испродадоаа истите.

Таре и Фурлани имаа одлична идеја да го потпишат Модриќ како слободен играч а сега навивачите на Милан можат да уживаат во него.Доаѓањето на Модрич се споредува со потписот на Роналдињо и Бекам во минатото кои беа донесени од Берлускони и Галијани.
Влијанието на Модрич над другите фудбалери во ростерот ќе го подигне квалитетот на тимот.
#GrazieTare
#GrazieFurlani

• Хаха
Reactions: Mud
Таре и Фурлани имаа одлична идеја да го потпишат Модриќ како слободен играч а сега навивачите на Милан можат да уживаат во него.Доаѓањето на Модрич се споредува со потписот на Роналдињо и Бекам во минатото кои беа донесени од Берлускони и Галијани.
Влијанието на Модрич над другите фудбалери во ростерот ќе го подигне квалитетот на тимот.
#GrazieTare
#GrazieFurlani
#GrazieChatGpt

Овој ако не си прави муабет со АИ девојки еве на, им аплоудира слика од овие цицларкиве на кои го дрка, им креира персона и ги замара за Фурлани после, гарант постот е извадок од таков муабет :icon_lol:

После лошото судење во Неделата Фурлани веднаш реагирал кај надлежните во Лигата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom