Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Многу е глуп овој еСтупидњан, потсеќа на Емерсон...

Ако не ја биде работава со Алегри до крај на Ноември мислам дека Рафаел Паладино може да биде новиот Пиоли за Милан.

Ако не ја биде работава со Алегри до крај на Ноември мислам дека Рафаел Паладино може да биде новиот Пиоли за Милан.
И Пиоли не го бива у Фиорентина, таман да се врати кј нас од таму...

Мењон традиционално повреда во септември октомври се враќа во февруари март, четврти пат му е ова од кога е дојден. И месеците му се исти, еднаш не му се згреши во мај да се повреди.

И Пиоли не го бива у Фиорентина, таман да се врати кј нас од таму...
Сеуште е рано Пиоли да се врати во Милан.
Погледни со каков ростер располага Фиорентина и со што треба да работи Пиоли.
Ќе биде потребно трпение но магијата на Пиоли ќе проработи и виолетовите ќе имаат успешна сезона.

Сеуште е рано Пиоли да се врати во Милан.
Погледни со каков ростер располага Фиорентина и со што треба да работи Пиоли.
Ќе биде потребно трпение но магијата на Пиоли ќе проработи и виолетовите ќе имаат успешна сезона.

Се посмири ли либидото ?

Се посмири ли либидото ?
Ја истражував да видам каде стигнала во животот и така тивко и наивно почна да буди инспирацијата за вистинска поезија која танцува низ мојот свет.
Немирно и возбудливо буди симфонија од чувства и емоции што никогаш не сум ги почувствувал до сега.
Валентина има потенцијал да биде мојата муза.
213309685-e06e6aea-d1cd-4a77-90ef-d4e172b45a36.webp

Срамота она што судеше судијата
Срамота и тоа што не судеше
Срамота и Гименез што промашуеше

Солиден натпревар, со оглед што сакаше Алегри да игра. Немаше до толку црни моменти, што се типични за нас. Плус два натпревари ги играме без Лео и Пулишиќ (само во финиш влегува), кои ни се најквалитетни офанзивци.

Ова со Мањан е ненормално. До јуни ваљда ќе најдат некого за следна сезона и така Мајк изгледа не сака нов договор.

Хименез со последното промашување, од страв отиде во дриблинг, ми се чини дека целосно си ги затвори вратите кај Алегри, кој и така не го сакаше во тим. А и претходно имаше убава топка од Томори, од него најмалку очекував таков пас.

Овој Лофтус Чик, грамада човек, треба троица противнички фудбалери да изнесе на грб, а толку е млитав во дуели.

Na kraj na denot 3 stativi,eden nedosuden penal,rutinski i dominantno gi ugasivme narocito vo vtoriot del … Bolonja bez sut vo gol,Gimenez da ne bese tolku ocaen lagano mozese da stegni dva gola!!
Rabiot ke bide poln pogodok!
Ricci pred Fofana
De Winter pred Pavlovic
Interesno ke bide sto ke donesat Leao i Nkunku,pa i Pulisic ofanzivno!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom