Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Играч што најмалу заслужил ваке да е третиран, ни бил лош играч ни па напраел нешто, продај го ако или позајми го ама зошто го тргаш од тим не знам... и Тео исто.

Од сите што тогаш беа во среден ред, Бенасер по неговите карактеристики најмногу ми се допаѓаше, но се покажа како лош човечки материјал.

Милан му даде договор, плус клаузула од 50 милиони, на негово интересирање, затоа што Пеп беше заинтересиран за него и сакаше да има можност полесно да си отиде.

Заредија повреди, две особено тешки, клубот испадна фер во тие моменти. Лани се врати после неколку месеци, почна да игра, иако лошо, нормално, не беше во форма, дојде Консеисао, го смени еден натпревар на полувреме и почна да плаче и да бара трансфер, место да остане, да се труди да му помогне на клубот во борба за ЛШ, како што клубот пстана позади него и го чекаше.

А и претходно веќе почна да изведува, иако повеќе беше по болници отколку на терен.

Го пуштија во ОМ, но км беше скап летово и почна пак да глуми лудило за да го вратат таму. На крај, и со овој потег, клубот пак му излезе во пресрет, го пушти кај Бобан, да проба да спаси што може од кариера, ќе му покрие 60% од плата, да може да игра, да се врати во репрезентација и евентуално да отиде на СП следната година.

Иако овој трансфер е сомнителн, ќе има тука некој ќар за него, агенти и уште некој што учествува во ова.

Последно уредено:
Сакав да изгледам некоја утакмица на Милан али обврски јбг. Како игра Модриќ? Задоволни сте сега за сега?

Сакав да изгледам некоја утакмица на Милан али обврски јбг. Како игра Модриќ? Задоволни сте сега за сега?
Убедливо најдобар, едини вистински фудбалер у тимот.

Нкунку скап трансфер и голема плата но најискрено не знам што и колку се очекува од него.

Од сите што тогаш беа во среден ред, Бенасер по неговите карактеристики најмногу ми се допаѓаше, но се покажа како лош човечки материјал.
Со сѐ ова се сложувам, ептен ми се одмили како играч и ќе додадам уште една работа што не е спомната тука. Бенасер си замина на буквално претпоследниот ден од јануарскиот трансфер рок, недоволно за клубот да најде негова замена. Немаше да имам толкав проблем со него ако ова се реализираше на почеток од јануари. Не верувам дека ќе земевме којзнае каков играч наместо него, па дека тој играч ќе ни ја спасеше сезоната. Далеку од тоа, но во тој случај, можеби и немаше да завршиме со Бондо-like ликови.

Уште Адли и Ориги некако да се решат. Не ми се верува дека Адли ја одби понудата од Сасуоло (доколку има вистина во тоа), затоа што Сасуоло ќе беше перфектна дестинација за него. Одбива да оди и на други места, очигледно добар му е животот во Милано. За Ориги ми се крева сафрата само што ќе помислам на него.

Играч што најмалу заслужил ваке да е третиран, ни бил лош играч ни па напраел нешто, продај го ако или позајми го ама зошто го тргаш од тим не знам... и Тео исто.
Типот прошла сезона и оваа ги одби сите понуди за да го продадат за да исфорсира трансфер на позајмица во Марсеј. И на крај не го ни купија. Истото и сезонава го напраи ги одби сите понуди и на крај еве го во Динамо заврши. Така да тоа дека не напраил ништо е глупости. Исто така само што се враќа од повреда иде да игра Афрички куп каде што повторно се повредува.

Штета за Адли многу сакав да успее во црвено - црниот дрес.
Еден од ретките фудбалери во последниве години што покажа што значи да си фудбалер на Милан.

Еступињан не играл вчера поради поврефа, а со Салемакерс се меѓу оние што најтешко се заменливи, не поради квалитет, иако вториот игра многу добро, туку поради недостаток на колку-толку проверени алтернативи, плус нивните замени се подефанзивни, а веќе играме со тројца централни.

Хименез за вакви ситуации ќе беше многу корисен.

Screenshot_20250910-214703.Chrome~2.jpg

Последен поздрав од Адли на Инста:
Nothing to add to this message. Thank you so much for the love you fans have always given me. Stand behind Allegri and the team because they deserve your support. I have been and always will be a Milan fan, I have always given everything for that shirt and no one can say that to me.

Адли секогаш БИЛ И ЌЕ БИДЕ ВИСТИНСКИ МИЛАНИСТА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom