Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Директен и авторитетен,да му кажеш на Филипо Инзаги кој брка рекорд дека нема да биде пријавен за Л.Ш. takes some balls. Браво за Алегри.

Штета за Пипо што не е пријавен, човекот е жива легенда и има осет за топка како никој друг.. кога најмалку се надеваме ќе изненади ..

Затоа мислам дека требаше да го земеме сепак .. :coffee:

Пирло асистенција, Касано голче...

50% - Antonio Cassano has been directly involved in 6 of Italy's 12 goals so far in the Euro 2012 Qualifiers (4 goals, 2 assists). Decisive

Во добра форма влегува Касано, ќе мора Алегри да го искористи тоа... башка и меѓу омилените играчи на Берлускони е.

Штета за Пипо што не е пријавен, човекот е жива легенда и има осет за топка како никој друг.. кога најмалку се надеваме ќе изненади ..

Затоа мислам дека требаше да го земеме сепак .. :coffee:
Јануари 2 фаза ќе биде пријавен, сега да не зафаќа место секако не е добро оправен, за 1/8 финале ќе биде најпотребен :) Изгледа чува го за во финале :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 7:11 PM ---
Пирло асистенција, Касано голче...
ја има ли на некоја тв? :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 7:15 PM ---
После изјавата на Бентнер дека не сака да се врати во Арсенал после враќањето од Сандреленд , медиумите почнувааат да го поврзуваат со трансфер во Милан и велат дека од идната година тој ќе го носи дресот на Милан! :mad:

^ Пирло со балоните :ROFLMAO:

И што к.. гледа Прандели во Маџо незнам, па Абате е Маркос Евангелиста де Моралес Кафу за него
embarrased.gif

Валоти и Де Шиљо (De Sciglio - незнам како инаку на македонски ) ќе ја имаат својата презентација во прв тим .
Шиљо ќе носи 52 а Валоти 57.
>>

Валоти и Де Шиљо (De Sciglio - незнам како инаку на македонски ) ќе ја имаат својата презентација во прв тим .
Шиљо ќе носи 52 а Валоти 57.
>>

Промоција мислиш, не презентација... Иаку се слични термини, под промоција се подразбира дека ќе бидат поставени на повисок чин(од примавера во првиот тим)....

Иначе за Касано не е само против Фарските острови, туку општо во моментот заслужува според мене да игра пред Робињо, ама позади Ибра и Пато...(како треквартиста).

Промоција мислиш, не презентација... Иаку се слични термини, под промоција се подразбира дека ќе бидат поставени на повисок чин(од примавера во првиот тим)....

Иначе за Касано не е само против Фарските острови, туку општо во моментот заслужува според мене да игра пред Робињо, ама позади Ибра и Пато...(како треквартиста).
Да де, важно се разбравме :)

иначе за тие што ги имаат пакетите на Скај калчо италија... излезе нова понуда, можете да го поканите Диего Форлан дома на заедничко гледање утакмици од лига шампиони... :D

Kaсано дефинититвно пред робињо.
Јас да сум како Алегри ќе ставам 3 во напад :pos:
Пато - Касано - Ибрахимович
-------- Робињо ------------
а Ел Шарави замена за Робињо :D Па после не Барселона кој сака нека дојде со Милан да игра :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom