P
PewDiePie
Гостин
Директен и авторитетен,да му кажеш на Филипо Инзаги кој брка рекорд дека нема да биде пријавен за Л.Ш. takes some balls. Браво за Алегри.
50% - Antonio Cassano has been directly involved in 6 of Italy's 12 goals so far in the Euro 2012 Qualifiers (4 goals, 2 assists). DecisiveПирло асистенција, Касано голче...
Јануари 2 фаза ќе биде пријавен, сега да не зафаќа место секако не е добро оправен, за 1/8 финале ќе биде најпотребен Изгледа чува го за во финалеШтета за Пипо што не е пријавен, човекот е жива легенда и има осет за топка како никој друг.. кога најмалку се надеваме ќе изненади ..
Затоа мислам дека требаше да го земеме сепак ..
ја има ли на некоја тв?Пирло асистенција, Касано голче...
Е аман бе стручњак, дал нацко гол против фарски острови одма дефинитивно...Kaсано дефинититвно пред робињо.
Промоција мислиш, не презентација... Иаку се слични термини, под промоција се подразбира дека ќе бидат поставени на повисок чин(од примавера во првиот тим)....Валоти и Де Шиљо (De Sciglio - незнам како инаку на македонски ) ќе ја имаат својата презентација во прв тим .
Шиљо ќе носи 52 а Валоти 57.
>>
Да де, важно се разбравмеПромоција мислиш, не презентација... Иаку се слични термини, под промоција се подразбира дека ќе бидат поставени на повисок чин(од примавера во првиот тим)....
Иначе за Касано не е само против Фарските острови, туку општо во моментот заслужува според мене да игра пред Робињо, ама позади Ибра и Пато...(како треквартиста).
Не се буни на џабе, се гледа дека Касано е во одлична форма!Е аман бе стручњак, дал нацко гол против фарски острови одма дефинитивно...
Јас да сум како Алегри ќе ставам 3 во нападKaсано дефинититвно пред робињо.