Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Супер група нема што ...
Таман со Барса ќе видиме до кај сме,а кај овие другиве би требало лесно да поминеме.

Добра група, очекувам со Барса да размениме по една домаќинска победа :D
Ја очеквам први да сме
embarrased.gif

Не зборете така бе,подобро барса сега отколку после,ако не е барса може ќе е реал,или манчестер или челзи.......остајте ги муабетите на Алегри.

Али добра група,лесна. (y)

Ги сакав и Динамо, ако бев финансиски стабилен можеше да тркнам до максимир ..али ништо.

И јас се зачудив со ова. Што правило е, знае некој?
правилото е колку шо разбрав дека неможе повеќе од 2 екипи од иста држава да бидат во групите од А-D или E-H...така некако...ако знае некој поточно нека објасни

И јас се зачудив со ова. Што правило е, знае некој?
Не смее повеќе од два тима од една држава да бидат во A-D , односно E-H (пошто нели беа поделени сини, црвени)
Затоа и Манчестер Сити се падна во A-D делот (каде само A групата беше слободна), ваму веќе беа Челзи и Арсенал во делот E-H.

Ги сакав и Динамо, ако бев финансиски стабилен можеше да тркнам до максимир ..али ништо.

Исто ..

Инаку солидна група сигурно ја минеме плус ќе видиме до каде сме во однос на Барселона и се надевам на победа и против нив! :cool:

Добра група ако не први, втори ќе сме сигурно, ваљда немат да не надигрет Бате и Плзан..
п.с Кога почвет групиве?

Добра група ако не први, втори ќе сме сигурно, ваљда немат да не надигрет Бате и Плзан..
п.с Кога почвет групиве?

Group stage, Matchday 1
13-14/09/11
Group stage, Matchday 2
27-28/09/11
Group stage, Matchday 3
18-19/10/11
Group stage, Matchday 4
01-02/11/11
Group stage, Matchday 5
22-23/11/11
Group stage, Matchday 6
06-07/12/11

.
Нека се врати момчето, заслужува втора шанса !! (y)

Uploaded with ImageShack.us

Не ѕаслужува , не според мене !

Попрво би го ѕемал Матераци у Милан

GTFO.png

--- надополнето: Aug 25, 2011 5:14 PM ---
Не ги навреди ништо,туку тој што пишал Интер прв шешир ауу аиииииии,малце да разбирал од фудбал,нема да ги пише тоа... ало што го направи ти Интер, ФК Раштак.

ФК Миравци 2012 !

Најзадоволен од ждрепкава ќе биде Инзаги :icon_lol:
Бате, Плзен, Барселона Piece of cake
embarrased.gif

Уште од сега можат да испечатат нови бројки.. :pipi:
1558509_w2.jpg

Како почна ждребов се ме тераше да мислам дека сити паѓаат во наша група(Среќа не испадна така)
Горе доле лесна група би требало да ги тепаме бате и викторија плзен,со Барса ако не купиме некој тешко дека ќе ги тепаме.Сепак 2ро место ни е речиси загарантирано а може и ќе ја имаме среќата да ни падне некој од Баерн/Порто понатаму па би поминале полесно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom