Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се случи нешто за овие 12-3 дена дури бев на одмор? Ај некој ако сака нека кажи да не вртам 30тина и да ги читам.

Берлускони купот успеав да го гледам и шо да кажам, Боатенг ЅВЕР, Сидорф уште ПОЅВЕР!

Кој го освој ТИМ купот? Ја гледав и таа против Јуве до 40та минута.

Се случи нешто за овие 12-3 дена дури бев на одмор? Ај некој ако сака нека кажи да не вртам 30тина и да ги читам.

Берлускони купот успеав да го гледам и шо да кажам, Боатенг ЅВЕР, Сидорф уште ПОЅВЕР!

Нема ништо ново се си е по старо новости очекувај од денес па до крај на Август.
Тим купот го освои Интер а таа со Јуве што си ја гледал до 40.мин ја изгубивме на крај во 46мин. примивме гол.

Интер го освои против Јуве загубивме 2-1 а против Интер 1-0.
Повеќето што играа за нас беа младинци не играа и со Јувентус и на ТИМ Трофео бразилците + Ибрахимович кој е повреден.Бразилците се вратија на тренинзи вчера заедно со Јепес се очекува да почне и Ибра со тренинзи.Аквилани е пред потпис,пристигнат е во Милано сигурно ќе ги извршува медицинските прегледи вечер.

Фала :)
А шо прајме со фараонот? Или и тој е промашена инвестиција?

Повреден беше но тренира сега со екипата не сакаат сигурно да ризикуваат да не се обновува повредата.

Тоа видовита Зорка да ја прашаш, другите ќе треба да го видат прво неколку натпревари како ќе изигра, па ќе ти одговорат... :)

Тоа видовита Зорка да ја прашаш, другите ќе треба да го видат прво неколку натпревари како ќе изигра, па ќе ти одговорат... :)

Дај ми нешто од неа, мобилен, фиксен, фб, мсн :) :) :)

Aquilani-Milan LIVE! Alberto: “I am happy to be here!”

La Gazzetta dello Sport reports that Aquilani will join Milan on loan with an obligation to buy him the next summer if he makes over than 20 appearances for 6 million plus bonuses. As for his contract details: Aquilani will earn €2 million in his first season with Milan, and €2.5 million for the next two years if Milan sign him.

Епа ај нека ни е честито Аквилани :P

Иначе моја желба е да ни се паднат Челзи , Олимпиакос , Динамо Загреб!

...........................Абијати.................................
...Абате........Неста.......Силва......Таиво.......
.............................Ван Бомел.........................
...........Аквилани.......................Принцот........
................................Кака................................
...................Пато...............Ибра.....................

Уфффф моќен состав на хартија, уште кога ќе ги додадеш Мексес,Замброта,Амбро, Робињо,Касано!!
Нека се врати момчето, заслужува втора шанса !! (y)

Uploaded with ImageShack.us

Епа добродојде Аквилани, сите веруемо у тебе... немој да разочараш :D

сеа чекамо да видимо кој ќе ни паднат у група за ЛШ, а лесни а тешки противници сеедно ние секако ќе се протнемо ка секогаш :love:

и понеделник-вторник Кака коа ќе потпише ќе можемо да спиемо мирно.

Составов што го пиша Росонери е страшен и мислам дека во Италија ќе ни нема рамен,не дека вака сеа некој планира да стане шампион пред Милан да го повтори тоа.Имаме силен тим штета Таиво и Мексес што се повредени на почеток на сезона се надевам брзо ќе се вратат.А ако дојде Кака не верувам одма да игра прва постава тука е Робињо,Сидорф мада ќе може да ги ротира и ќе имаме доста јак тим и за ЛШ да атакуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom