Абее едно прашање коа е ждрепката ? за саат знам 17:45 h а кој ден ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Братче и јас сум твој калибар... читкам шо се дешава и ретко кога коментирам. Така да мој совет ти е не се замарај со деца... не ги гледаш дека летаат со умот?И кога ќе дојдам во оваа тема очекувам да прочитам мислења од фанови на мојот клуб (ретко пишам, ама секогаш ја следам темата) и кога ќе влезам гледам дека Деко постирал мислење овде.
И кој е во случајов тролот?
Kaка можи да напрај чудо со овие двата... видете го Тео Волкот во Арсенал, каков чекор напред направи во кариерата со тоа што Анри работи со него.Ја мислам, Аквилани, Монтоливо и Кака .. Барса и Реал нека се ебат![]()
Уште да беше сликан со дресот од сезонава ќе поверуев дека не е монтажа![]()
Еве го !! веке е потпишан договорот !! /quote]
Ке биде и тоа за рок од 2 дена !!Уште да беше сликан со дресот од сезонава ќе поверуев дека не е монтажа![]()
Друарче како што сме малери со групиве можеме да се паднеме со барса /сити / дортмунд оти 2 години со реал се паѓаме па ништо чудно и ваа години да се паднеме па пак да има местенки меѓу галијани и перез !!Како што сме малери ние може да ни се падне најтешката група Барса/Сити/Дортмунд инаку би сакал Арсенал/Бате/Трабзон или Динамо З. да одиме во Загреб![]()
Друарче како што сме малери со групиве можеме да се паднеме со барса /сити / дортмунд оти 2 години со реал се паѓаме па ништо чудно и ваа години да се паднеме па пак да има местенки меѓу галијани и перез !!![]()