Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И кога ќе дојдам во оваа тема очекувам да прочитам мислења од фанови на мојот клуб (ретко пишам, ама секогаш ја следам темата) и кога ќе влезам гледам дека Деко постирал мислење овде.
И кој е во случајов тролот?
Братче и јас сум твој калибар... читкам шо се дешава и ретко кога коментирам. Така да мој совет ти е не се замарај со деца... не ги гледаш дека летаат со умот?

Ја мислам, Аквилани, Монтоливо и Кака .. Барса и Реал нека се ебат :D
Kaка можи да напрај чудо со овие двата... видете го Тео Волкот во Арсенал, каков чекор напред направи во кариерата со тоа што Анри работи со него.

Ако дојдат, Милан ќе биди убиствен.

Ждрепката била денеска во 17:45 h !! :)
--- надополнето: Aug 25, 2011 9:38 AM ---
А ке видите Милан ке биде со кака убинствен !!

Првин нека дојт Кака и нека се чува од повреди, мислам дека ке биде јако мотивират и доволно е 70% да си ја врати старата форма...

Денес ждребот што вака секоја година петок беше како што добро се сеќавам оваа го смениле :/.Иначе нека ни е со среќа новото засилување кое е пред официјализација :)

3060412468.jpg

Еве го !! веке е потпишан договорот !! /quote]
Уште да беше сликан со дресот од сезонава ќе поверуев дека не е монтажа :D

каков само фраер се прави Гатузо што одбил големи пари од русите, нешто како "ми дојде Галијани и ми рече: ти си многу јак, многу направи за тимот па одлучи си"... и јас веднаш им порачав на тоа мафијашите да одебат :pos:

aј со среќа Аквилани како што вели Миланез треба да сме оптимисти, заедно со Кака маме ќе ебаваат!

и за секој случај изговоривте ли по некоја молитва да не одиме на Барса? : D

Челзи, Милан, Бате и Динамо Загреб.. Со челзи сигурен сум дека ќе падниме, немаме играно подолго време редно е да го јадат немијан.

Како што сме малери ние може да ни се падне најтешката група Барса/Сити/Дортмунд инаку би сакал Арсенал/Бате/Трабзон или Динамо З. да одиме во Загреб :)

Како што сме малери ние може да ни се падне најтешката група Барса/Сити/Дортмунд инаку би сакал Арсенал/Бате/Трабзон или Динамо З. да одиме во Загреб :)
Друарче како што сме малери со групиве можеме да се паднеме со барса /сити / дортмунд оти 2 години со реал се паѓаме па ништо чудно и ваа години да се паднеме па пак да има местенки меѓу галијани и перез !! :D

Друарче како што сме малери со групиве можеме да се паднеме со барса /сити / дортмунд оти 2 години со реал се паѓаме па ништо чудно и ваа години да се паднеме па пак да има местенки меѓу галијани и перез !! :D

Тоа би изгледало Реал/Дортмунд/Сити xD , а иначе Дортмунд нема да биде тоа што беше лани ;)
--- надополнето: Aug 25, 2011 11:13 AM ---
baba-vanga.jpeg

Синко Фестер направиме горда
http://www.goal.com/en/news/10/ital...ictswho-will-be-the-big-winners-losers-of-the

Нека дојде бе Аквилани можда не ворлд клас ама за Гатузо во поглед на техниката е Пирло. :)
Многу фали техничар кај нас во средината што беше јасно видливо минатата сезона така да од мене имаат зелено светло за Аквилани...
Уште да можат да договорат еден од Монтоливо/Кака и трансфер периодов ќе го сметам за успешен,а како најдобар трансфер ќе биде Таје Таиво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom