Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нека го донессат Гансо (чим викате дека е добар) и еден од Фабрегас и Хамшик а зошто да не и двајцата и после не Амаури ако сакаат и Мунтари и Карја нека ги донесат.
Муабетот ми е да се донесат класа играчи за прв тим па за клупа кој дошол добро дошол... :)

Ajдее Амаури ако го земат стварно планирам да не читам веќе ништо за Милан па шо сака нека биде па имаме 100 напаѓачи еве сеа и Палоски го вратија и сеа да го зимаат и Амаури омг..

Абе луѓе, тоа им е работата на новинарите, секоја година не поврзуваат со Амаури, дури и кога играше во Палермо, а и не е толку лош, мислам, КЛАСА замена е :P

Иначе Гансо вчера не беше нешто нај нај според мене, беше некако статичен, а пасовите му беа супер, повеќе имав чуство дека помага на одбрната, него ли да се приклучува кон нападот... :)

Според „Кориере дело Спорт“, Милан бара алтернатива за Златан Ибрахимовиќ, бидејќи скандалозниот напаѓач Антонио Касано може да „избувне“, ако не добива шанси од првата минута на натпреварите.

:D
глупости на кило!

инаку мислам дека добро би играл кај нас амаури
а арука јас го гледав првите 30тина минути, а после не знам :)
--- надополнето: Jun 23, 2011 12:41 PM ---
слабо арука за првиот гол :)

Абе Арука точно што намести гол, ама премногу топки губеше за чуствителна позиција како неговата..

Искрено Гансо и не ми остави голем впечаток на утакмицава со пењерол, освен добар пас и неколку пети ништо друго не направи, не видов ниту еднаш да ја земе топката и да ја држи повеке од 5 секунди !!!!

А за оние кои го викаа дека Гансо бил новиот Кака нема врска, Гансо и Кака се двајца сосема различни типа на играчи, како што знаеме Кака од негова половина кога ке ја фатеше топката ни господ не можеше да го запре со неговиот спринт, а Гансо ниту еднаш не го приметив да ја земе топката и сам да нападне, него ке му подадат и одма гледа каде да ја даде без да ја држи ни 5 секунди

Еве ви видео од утакмицата и поправете ме нешто ако не сум во прави (y) (y) (y)
http://www.youtube.com/watch?v=EuNvzshdv7Y

^Таков ни треба,плус Гансо знае да дрибла ...Соло акции имаме кој да ни прае и кој да шутира нас ни треба мозок нешто како што беше Пирло малу поофанзивно Хамшик/Фабрегас играч.Иначе незз колку си поврзан Гансо нема играно 2 месеца и сега се враќа после повреда ;)

Искрено Гансо и не ми остави голем впечаток на утакмицава со пењерол, освен добар пас и неколку пети ништо друго не направи, не видов ниту еднаш да ја земе топката и да ја држи повеке од 5 секунди !!!!

А за оние кои го викаа дека Гансо бил новиот Кака нема врска, Гансо и Кака се двајца сосема различни типа на играчи, како што знаеме Кака од негова половина кога ке ја фатеше топката ни господ не можеше да го запре со неговиот спринт, а Гансо ниту еднаш не го приметив да ја земе топката и сам да нападне, него ке му подадат и одма гледа каде да ја даде без да ја држи ни 5 секунди

Еве ви видео од утакмицата и поправете ме нешто ако не сум во прави (y) (y) (y)
http://www.youtube.com/watch?v=EuNvzshdv7Y
А знаеш дека Гансо пред финале може едно 10 утакмици немаше играно???

Абе јасно ми е дека долго време беше повреден и дека се врати за таа утакмица, али и Пато исто така беше долго време повреден и нон стоп го пачеа повредите ама кога ке се вратеше корнеше !!!

Зборот ми беше на Гансо му е тој стил на игра со многу подавања и со многу малце дриблинзи, а некои го споредуваат со Кака

^Таков ни треба,плус Гансо знае да дрибла ...Соло акции имаме кој да ни прае и кој да шутира нас ни треба мозок нешто како што беше Пирло малу поофанзивно Хамшик/Фабрегас играч.Иначе незз колку си поврзан Гансо нема играно 2 месеца и сега се враќа после повреда ;)
ах бре инзаги, баш хамшик и фабрегас играат поназад од гансо...

ах бре инзаги, баш хамшик и фабрегас играат поназад од гансо...

Да бидеме искрени, Хамшик играше како лев напаѓач во формацијата 3-5-3 на Мацари во Наполи...

А Фабрегас играше веднаш позади Ван Перси во формација 4-2-3-1, така да во право си е Инзаги до некаде... Оддамна немаат играно Хамшик и Фабрегас поназад...
--- надополнето: Jun 23, 2011 5:58 PM ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom