Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
16 милиони од продажбите на Бориело, Астори и Легати... се збори дека ќе се тргнело по Цеск. ја и со Гансо сум задоволен :)

А за Ибрахимович немора да платат :). Реално гледано неверувам да потрошат поише од 20 милиона за нов играч.

Астори и официјално остана во Калјари за 4 милиони кој ги плати Калјари на Милан!

А за Ибрахимович немора да платат :). Реално гледано неверувам да потрошат поише од 20 милиона за нов играч.

За Ибра беше на рати, не мора 24 мил во готово да ги платат...

каква топка му пушти гансо на нејмар!
--- надополнето: Jun 23, 2011 1:11 AM ---
уште у првиот допир со топката можам да кажам дека има добра техника и движења :)
--- надополнето: Jun 23, 2011 1:20 AM ---
арука исто така е ѕвер.. го знам од игриве али не знаев дека е вака добар http://en.wikipedia.org/wiki/Marcos_Arouca_da_Silva

Хах, колку топки изгуби овој Араука... Гансо е супер, се враќа и во одбрана да помага, Сантос играат формација исто како Алегри што играше минтата сезона, со динамична игра со сигурно пасови со супер одбрана ...

Овој Данило десниов бек људи им јаде ! Иначе Гансо и мене ми прае ќејф многу е сигурен и не подава без врска !!

Гансо ме потсеќа некако на Зидан :) а овој Нејмар е страшен...Робињо х 2

Палоски повторно назад во Милан,Боатенг откупен целосно,Бориело во Рома го откупија за 10м исто така и Астори остана во Калјари платија 4м.

Од ова не ми се свиѓа само за Астори детево има голема желба да игра за Милан и самиот изјавуваше спред сум за Милан и се но не му даваат шанса незнам што им е бедов па продај го Бонера и Одо дај го некаде поарно отколку да испуштаме ваков талент..ваков дефанзивец.А за Палоски не ми се верува да добива некоја минутажа ништо чудно да оди на позајмица повторно некаде.

Ја сум за Фабрегас и Гансо. Нека бидат XY ако сакаат, ама сакам да ги видам во Милан.

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
АМАУРИ?????????
Актуелниот италијански шампион, Милан, се наоѓа на добар пат да го оствари трансферот на напаѓачот на Јувентус, Амаури.

„Росонерите“ во моментов бараат резерва за нападот во тимот, и сакаат фудбалер кој ги поседува потребните квалитети да го носи дресот на клубот.

Кариерата на Амаури има вртоглаво опаѓачка линија со оглед на тоа дека неговиот клуб постојано му бара купувач и сака да се ослободи од него.

Според „Кориере дело Спорт“, Милан бара алтернатива за Златан Ибрахимовиќ, бидејќи скандалозниот напаѓач Антонио Касано може да „избувне“, ако не добива шанси од првата минута на натпреварите.
МИСТЕР Х или мистер ХХХХХ????????????
некој се пореметил овде, или новинарот што пишал или ќелавкото...

Aмаури у Палермо играше фантастично, у Парма одлично.

А јуве, па ...... Цел јуве е мизерен последниве неколку години !!

Он е свесен више дека прва постава може да биде само во Парма, и дека има 31 година. За од клупа да влага кој е густо да закачи некој гол со глава, да не го става Алегри Јепес е доста солиден играч!!

Ја го подржуем овој трансфер !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom