Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нека го донессат Гансо (чим викате дека е добар) и еден од Фабрегас и Хамшик а зошто да не и двајцата и после не Амаури ако сакаат и Мунтари и Карја нека ги донесат.
Муабетот ми е да се донесат класа играчи за прв тим па за клупа кој дошол добро дошол... :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ajдее Амаури ако го земат стварно планирам да не читам веќе ништо за Милан па шо сака нека биде па имаме 100 напаѓачи еве сеа и Палоски го вратија и сеа да го зимаат и Амаури омг..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе луѓе, тоа им е работата на новинарите, секоја година не поврзуваат со Амаури, дури и кога играше во Палермо, а и не е толку лош, мислам, КЛАСА замена е :P

Иначе Гансо вчера не беше нешто нај нај според мене, беше некако статичен, а пасовите му беа супер, повеќе имав чуство дека помага на одбрната, него ли да се приклучува кон нападот... :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Според „Кориере дело Спорт“, Милан бара алтернатива за Златан Ибрахимовиќ, бидејќи скандалозниот напаѓач Антонио Касано може да „избувне“, ако не добива шанси од првата минута на натпреварите.

:D
глупости на кило!

инаку мислам дека добро би играл кај нас амаури
а арука јас го гледав првите 30тина минути, а после не знам :)
--- надополнето: Jun 23, 2011 12:41 PM ---
слабо арука за првиот гол :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе Арука точно што намести гол, ама премногу топки губеше за чуствителна позиција како неговата..

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Искрено Гансо и не ми остави голем впечаток на утакмицава со пењерол, освен добар пас и неколку пети ништо друго не направи, не видов ниту еднаш да ја земе топката и да ја држи повеке од 5 секунди !!!!

А за оние кои го викаа дека Гансо бил новиот Кака нема врска, Гансо и Кака се двајца сосема различни типа на играчи, како што знаеме Кака од негова половина кога ке ја фатеше топката ни господ не можеше да го запре со неговиот спринт, а Гансо ниту еднаш не го приметив да ја земе топката и сам да нападне, него ке му подадат и одма гледа каде да ја даде без да ја држи ни 5 секунди

Еве ви видео од утакмицата и поправете ме нешто ако не сум во прави (y) (y) (y)
http://www.youtube.com/watch?v=EuNvzshdv7Y

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^Таков ни треба,плус Гансо знае да дрибла ...Соло акции имаме кој да ни прае и кој да шутира нас ни треба мозок нешто како што беше Пирло малу поофанзивно Хамшик/Фабрегас играч.Иначе незз колку си поврзан Гансо нема играно 2 месеца и сега се враќа после повреда ;)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Искрено Гансо и не ми остави голем впечаток на утакмицава со пењерол, освен добар пас и неколку пети ништо друго не направи, не видов ниту еднаш да ја земе топката и да ја држи повеке од 5 секунди !!!!

А за оние кои го викаа дека Гансо бил новиот Кака нема врска, Гансо и Кака се двајца сосема различни типа на играчи, како што знаеме Кака од негова половина кога ке ја фатеше топката ни господ не можеше да го запре со неговиот спринт, а Гансо ниту еднаш не го приметив да ја земе топката и сам да нападне, него ке му подадат и одма гледа каде да ја даде без да ја држи ни 5 секунди

Еве ви видео од утакмицата и поправете ме нешто ако не сум во прави (y) (y) (y)
http://www.youtube.com/watch?v=EuNvzshdv7Y
А знаеш дека Гансо пред финале може едно 10 утакмици немаше играно???

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Абе јасно ми е дека долго време беше повреден и дека се врати за таа утакмица, али и Пато исто така беше долго време повреден и нон стоп го пачеа повредите ама кога ке се вратеше корнеше !!!

Зборот ми беше на Гансо му е тој стил на игра со многу подавања и со многу малце дриблинзи, а некои го споредуваат со Кака

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
^Таков ни треба,плус Гансо знае да дрибла ...Соло акции имаме кој да ни прае и кој да шутира нас ни треба мозок нешто како што беше Пирло малу поофанзивно Хамшик/Фабрегас играч.Иначе незз колку си поврзан Гансо нема играно 2 месеца и сега се враќа после повреда ;)
ах бре инзаги, баш хамшик и фабрегас играат поназад од гансо...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
ах бре инзаги, баш хамшик и фабрегас играат поназад од гансо...
Да бидеме искрени, Хамшик играше како лев напаѓач во формацијата 3-5-3 на Мацари во Наполи...

А Фабрегас играше веднаш позади Ван Перси во формација 4-2-3-1, така да во право си е Инзаги до некаде... Оддамна немаат играно Хамшик и Фабрегас поназад...
--- надополнето: Jun 23, 2011 5:58 PM ---

Kajgana Shop

На врв Bottom