Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoe kolo si promasue on zicer, nisto novoNeka se srami Leao od toa sto go promasi,a bogami i od toa sto go izigra.
Исто како минатата сезона во декември/јануари. Одење во крајности во фан клубов.
Да му го ... ти на Кастиел. Морон срце го боли дека победија па не може вени да сече сега.Не се трескајте од земја другари.....конечно имавме среќа да тепаме со факинг Фиорентина дома после 100 шанси за нив и да сме на минус 8 од факинг Наполи, за Кеси и Ромањоли не ни треба замена а се може и без Леао и Бенасер...
Битно на крај на сезона финансискиот гуру Кастиел кога ќе ги спрема финансиските извештаи у плус да бидеме.....
35 lani 15to kolo

Со Кеси само два бода повеќе?!![]()
Мора да си грешка.
Ти да имаше нешто за тоа немаше од мене за бараш ќе имаше која да ти го тимари....педерче еј ахаха знаев дека ја имаш таа жичкаДа му го ... ти на Кастиел. Морон срце го боли дека победија па не може вени да сече сега.
Oooo грев еден. Жал ми паѓа искрено за тебе. Штета што победија па не ти се исполни душата.Ти да имаше нешто за тоа немаше од мене за бараш ќе имаше која да ти го тимари....педерче еј ахаха знаев дека ја имаш таа жичка![]()
Lani vo prvite 15 kola sme izigrale utakmici plus so Lazio i Roma
Ти си гревот немаш која да ти тимари курето па на фан клубов пробуваш да измолиш некој....за греота....уствари за психијатар.Oooo грев еден. Жал ми паѓа искрено за тебе. Штета што победија па не ти се исполни душата.
Во право си. Исто ко што беше во право дека со Дедовци како Ибра и Жиру не се освојува титула и топ 4.Ти си гревот немаш која да ти тимари курето па на фан клубов пробуваш да измолиш некој....за греота....уствари за психијатар.