Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    18
Neka se srami Leao od toa sto go promasi,a bogami i od toa sto go izigra.

Исто како минатата сезона во декември/јануари. Одење во крајности во фан клубов.

Многу битна победа, ај пошто никој не спомиња, победава иде на ТОМОРИ. Како ја спаси од гол линија, штопериште, нека пукне Саутхејт што не го викна, класа за она фрижидерон Мегваер. Вранцх искина дечкото, се изненадив што го пушти искрено ама конечно ја погоди измената.. Дест беше одличен исто.

Не се трескајте од земја другари.....конечно имавме среќа да тепаме со факинг Фиорентина дома после 100 шанси за нив и да сме на минус 8 од факинг Наполи, за Кеси и Ромањоли не ни треба замена а се може и без Леао и Бенасер...

Битно на крај на сезона финансискиот гуру Кастиел кога ќе ги спрема финансиските извештаи у плус да бидеме.....
Да му го ... ти на Кастиел. Морон срце го боли дека победија па не може вени да сече сега.

Да му го ... ти на Кастиел. Морон срце го боли дека победија па не може вени да сече сега.
Ти да имаше нешто за тоа немаше од мене за бараш ќе имаше која да ти го тимари....педерче еј ахаха знаев дека ја имаш таа жичка :icon_lol:

Ти да имаше нешто за тоа немаше од мене за бараш ќе имаше која да ти го тимари....педерче еј ахаха знаев дека ја имаш таа жичка :icon_lol:
Oooo грев еден. Жал ми паѓа искрено за тебе. Штета што победија па не ти се исполни душата.

• Тажно
Reactions: Mud
Lani vo prvite 15 kola sme izigrale utakmici plus so Lazio i Roma

Но ќе треба сите да ги провериме. Тогаш изгубивме од Фиорентина, сега тепаа против нив, со Торино е обратно, со Интер и Јуве играа нерешено, сега имаат две победи.

Oooo грев еден. Жал ми паѓа искрено за тебе. Штета што победија па не ти се исполни душата.
Ти си гревот немаш која да ти тимари курето па на фан клубов пробуваш да измолиш некој....за греота....уствари за психијатар.

Ти си гревот немаш која да ти тимари курето па на фан клубов пробуваш да измолиш некој....за греота....уствари за психијатар.
Во право си. Исто ко што беше во право дека со Дедовци како Ибра и Жиру не се освојува титула и топ 4.

• Тажно
Reactions: Mud
Другари навистина не сте интересни со овие препукувања. Да е за Милан и фудбалери, па да ви се придружам, но вие лично се плукате.

Досадно е, никој веќе не ве ни чита. Добро, освен Kasabian. :D

Back
На врв Bottom