Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ете ги бодојте од Интер што ги донесе... типично цигански, уште си седим на тоа дека една игра две спие...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Не дека сакаше Леао тоа да го направи и не е намерно, ама Калабрија можеше и подобро да проигра.

Само глупост на овие може да ги извади.

Убаво се загреани сега следни се Динамо Загреб во Среда па Наполи во Недела.
WIN, WIN, WIN no matter what!
God Did!!!

Леао некако играше како разочаран....незнам дали ради договорот или што е......ја прават истата грешка како со Кеси, и он играше како да го боли кур пошо знае дека си оди, мора да му се продужи договор...

Леао некако играше како разочаран....незнам дали ради договорот или што е......ја прават истата грешка како со Кеси, и он играше како да го боли кур пошо знае дека си оди, мора да му се продужи договор...

Ja neam takov vpecatok, takov si bil sekoas nonsalanten nisto novo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најубав момент црвениот за фацата гадна од Самдорија... мн мерак ми се напрае [emoji3526]
Ваке таке се прогура некако, се надевам Ребич само ќе се врати за со Наполи...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Добро е што спасија 3 бода, ќе беше глупо да ги изгубат против овие. Се закомплицира без потреба, но, сепак, машки се изборија.

Сега, баш ме интересира како ќе играат без Леао против Наполи. Не би уште сега запишувал пораз. Штета што Ребиќ и Ориги се мачат со повреди.

Можеби некоја комбинација со Диаз ќе гледаме.

Само еден фудбалер има право да изнуди договор каков што сака а неговото име почнува на З а завршува на Н и има 6 букви,другите кој ги врти.

Sekogaa igra flegmaticno..aj Rade ke zakrpi protiv Napoli.

Само еден фудбалер има право да изнуди договор каков што сака а неговото име почнува на З а завршува на Н и има 6 букви,другите кој ги врти.

ok sase olabavi

Зораан З... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom