- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Не сфаќам овие што прават нови профили, гледаш ги нема некое време па се враќаат демек нема да се познае кој е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една работа што ме загрижува е Жиру пошто со вакво темпо на тие години прашање на време е кога ќе има повреда. Можеше денес да го одмори макар и да го стави Диаз и без шпиц последни 20 минути да играме.
Епа ако биле банирани мора нов профилНе сфаќам овие што прават нови профили, гледаш ги нема некое време па се враќаат демек нема да се познае кој е.
Ќе им помине банот.Епа ако биле банирани мора нов профил
Ај ние добри сме имаме само еден таков у фан клуб, влези у Јунајтед фан клубот таму ти е me myself and Irene![]()
Не знам мене Побега ми е многу сличен со Амброзини. Доста квалитетен играч само што ќе биде ептен критикуван. Се гледа има фудбал во него и би бил одличен и за ротација и некои натпревари да игра прв тим. А и супер би бил во 3 5 2 со Тонали и Бенасер.Инаку од овие што ги критикувавме, Побега и Калабрија изиграа добар натпревар.
Не верувам дека може да биде толку квалитетен за првотимец, но би било доволно да бидеви квалитетна опција за ротација.
Оној Вранкс исто остави позитевен впечаток, но првин да го видиме малку повеќе.
За Тео ќе се повторам, откако е во Милан, сега во континуитет игра најдобар фудбал. Уште знае да го повлече топка и да направи потег повеќе, но едноставно таков тип на фудбалер е, ако целосно го сведеш под контрола, ќе го лимитираш премногу, повеќе нема да е толку добар. Нешто во напад веројатно има минимално послаби бројки, дококу се земе некој просек, но целосен впечаток е подобар. А мислам дека ќе дојде пак до асистенции и голови.
Исто и со Леао. Ќе направи глуп потез, форсиран непотребен дриблинг, нерезонски шут. Но, такви работи ќе мора да се истрпат. Со тек на време можеби ќе ги намали, но не можеш тоа да го искорениш. Тоа се таков тип на фудбалери, затоа и носат нешто повеќе од другите.