Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нека го стават одма Миранте меѓу стативите, да не се заебаваме со Татарушану. Миранте лани беше во прв тим во Рома ако се сеќавам убаво и избрани ко супермен против нас.

Вака до следна утакмица чудо ќе е 11 здрави играчи да имаме.

Нека го стават одма Миранте меѓу стативите, да не се заебаваме со Татарушану. Миранте лани беше во прв тим во Рома ако се сеќавам убаво и избрани ко супермен против нас.

Мислим дека Лопез избрани ко супермен против нас

Криво ми е за Мајк, тамн ми стана омилен ама ај ќе се врати посилен, ќе гледамо сеа до јануари борба Миранте Татарушану борба за позиција [emoji28]

Овој Миранте 38 години а личи 10 год помлад... и што ти значи коа ти е пишано, од лето се поврзуеше со Милан за на крај пак да заврши у Милан и да има шанса да си брани [emoji16]
17b87098e70121d0b3638ca36907ddce.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Миранте беснееше против Милан дур беше у Сасуоло. 300 мајке му имам испцуено на него и Берарди :icon_lol:

Миранте нема играно за Сасуоло. :D

Иначе секогаш кога и да играше против нас го бранеше и тоа што е невозможно.

Миранте нема играно за Сасуоло. :D

Иначе секогаш кога и да играше против нас го бранеше и тоа што е невозможно.

Кој беше тој копукот тогај у Сасуоло што бранеше и свака ебна утакмица на со Милан се претвараше у Ноер :icon_lol:

Исто вакво мрсно залижано копиле,

Кој беше тој копукот тогај у Сасуоло што бранеше и свака ебна утакмица на со Милан се претвараше у Ноер :icon_lol:

Исто вакво мрсно залижано копиле,
Andrea Consigli

Диаз исто нема да игра утре ради повреда а денеска и Ребич напуштил порано тренингот ваљда и туе ради повреда па ќе биде утре интересно [emoji16]

Среќа у оваа несреќа што е малу полесен распоредот овој период...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom