Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
што се дешава кој напрај пенал, на работа сум не можам да видам

Ништо нема да направат во напад со овие што се на терен.
Ребич премногу ја држи топката и лесно ја губи. Измената на Тео десет класи под него.
Автоматски споено мислење:

што се дешава кој напрај пенал, на работа сум не можам да видам
Ти што мислиш кој прави вакви непотребни пенали?

И така ништо не играше. Промашено од старт и касно е веќе за враќање назад резултатски.
На толку погодени играчи овој Бало Туре се сомневам дека на пијано го имаат договорено. Неписмена црнчуга е.

Капитенот го местат за пенали фудбалери од по 5000 евра. Стварно браво.

Да се консолидираат побргу, за да не биде и четврто место недостижно.

Nigerot levo neznae fudbal. Kapitenot nas bi im platil na Juve da go soberat.

Giroud ko Mandzukic se ponasa.

Benacer nes so se trudi, Kessie go boli kur on pazi da ne se ebe da se povredi.

Maldini za u Serie B na pozajmica.

Vi ebam mater vi ebam na site mrtva ekipa so zavisi od eden eban lev bek da vi ebam se da vi ebam

Дечки сезонава Тео е топ 3 лев бек у свет!
Не знам како очекуете од Бало да игра ко него!

Мада не знам и што толку пцуење, игра малце ка со страв, ама не згреши ништо страшно ко капитенот, за кој Раиола бара 6мил по сезона, за двата гола

Дечки сезонава Тео е топ 3 лев бек у свет!
Не знам како очекуете од Бало да игра ко него!

Мада не знам и што толку пцуење, игра малце ка со страв, ама не згреши ништо страшно ко капитенот, за кој Раиола бара 6мил по сезона, за двата гола

brat ne zaebaaj ko so edna noga da e, desnata za potpiranje mu e, izguben e totalno, ne e ni za u borec deckoto

Само господинот Ибра може да ја сврти ситуацијава.

Кога го земаа тука имаше коментари дека само е замена на Тео. Баш такви замени може да не коштаат бодови. Изгубен, исплашен не ни треба, туку спремен играч. Ај да му баеме.

Салемакерс во средина исто изгубен, нема играч десно. Кесие не се замара и лесно губи дуели.

Не е тоа тоа што знаат да го играат. Нема никаков притисок па ќе чека сега на Леао и фали уште него двајца да го чуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom