Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го изгледав виедово од Хефест (и тој е од нашите па затоа ќе го постирам и тука :icon_mrgr: ) :

Чочек играорецов дали кур го боли што успеа интер да ги измузе за 500 000 поголема плата, дали толку му е капацитетот само он знае. Најбитно е што се откачивме од канцеров и благодарение на тоа и Диаз многу брзо напредна т.е со Леао на овие 9 утакмици до сега повеќе покажаа отколку 2 сезони уназад.
Како и да е не очекував дека толку брзо само после 9 утакмици Диаз ќе си ја покаже класата и дека пашава исто после само 9 утакмици ќе си ја покаже " класата " .

Lang beshe super i vo Ajax ali vo Brugge ima poveke prostor i minutaza da pokaze potencijal..Kjaer i na klupa da go imas moras da mu prodolzat.
Romagnoli ako prifati ista plata mislam ke go prodolzat, ako ne bara svinjata nevozmozna plata kako i obicno.

Донарума плачел вчера после натпреварот. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Не знам што мислеше дека ќе се случи после онаков срамен однос кон клубот.

Донарума плачел вчера после натпреварот. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Не знам што мислеше дека ќе се случи после онаков срамен однос кон клубот.

И ја истото го помислив. Имаат ли памет овја људи. Ако каже на интервју "јас засекогаш ќе бидеѓ фан на Милан" готово, ќе му ги проста навијачите све пиздаријеве. Бог да чува :icon_lol:

Солзи сами капат, прости ми.

Вака гледајќи го Тео против Белгија, а и претходно ми паднало на памет.

Милан има одличен тим за 3-5-2, 3-4-3… и нема да е лошо да се пробаат некад ваква формација.

Јест да добро ни иде со 4-3-3 и победнички тим не се менува, ама што да не, бек ап формација и не е лоша ствар во модерниот фудбал.

Вака гледајќи го Тео против Белгија, а и претходно ми паднало на памет.

Милан има одличен тим за 3-5-2, 3-4-3… и нема да е лошо да се пробаат некад ваква формација.

Јест да добро ни иде со 4-3-3 и победнички тим не се менува, ама што да не, бек ап формација и не е лоша ствар во модерниот фудбал.
Protiv Venezia smeni na 3-5-2 koga gi vnese vo igra Tomori,Saelemakers i Theo. Ako imas moznost gledaj go mecot posle 60 min. I bas taa utakmica Alex i Theo iskinaa.

3-5-2 само кога напаѓаме, Тео се заборава напред кога е пуштен да напаѓа.

Камара добар и брз играч, игра и CB.
Конкуренција осеќам голема, највеќе од ПЛ клубови.

До јануари мора да го решат ова дали ќе продолжи или не и да се договори замена. Ако не продолжи не верувам дека ќе прифати да оди некаде во јануари и ќе чека во јуни, а и нас не ни одговара да трошиме во јануари ако целта ни е исто да носиме слободен играч на крај на сезона.

Други на листата кои за нас се достапни за 0 и платата која може да ја понудиме се Белоти и Бога.

Милан е флуиден во однос на формации во тек на натпреварите.

Коа ќе видиш и не беше толку лош Гатузо...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Во периодот од Алегри до Пиоли Гатузо беше најблиску до местото за ЛШ на -1 од Интер кои беа на четвртото место.

Коа ќе видиш и не беше толку лош Гатузо...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ако гледаме бодови по утакмица прв е Пиоли кој е со над два бода по утакмица. Втор е Михајлович , па после него Монтела :icon_lol: , кој има блага предност пред Гатузо.

Најлош нормално оној од Сампдорија што го земаа, а после него најлош бил Инзаги со само 1.3 бодови по утакмица, дури и Сидорф има поише од Инзаги :icon_lol:

Mesi повреден. Нема да игра наредни 3 натпревари. Нешто сериозно не штима со тренинзите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom