- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете го баксузотДруг пут само радувај се на голови...
![]()
Абе само Мексес и Босингва се доволни според мене не само за Скудето туку и за Л.Ш. ама ако го донесат и само Ван Бомел тоа е,јеби га.Босингва, Мексес, Ван Бомел. Сите овие со кои не поврзуваат даваат јасен показател што е приоритет за сезонава. Освојување на Скудетото
клик"The strategy has changed. Milan believed to be in place well in midfield and they will not get it Lazzari Van Bommel. The Rossoneri are now at looking for a left back. Balzaretti Likes of Palermo and Capdevila Villareal.
Абе само Мексес и Босингва се доволни според мене не само за Скудето туку и за Л.Ш. ама ако го донесат и само Ван Бомел тоа е,јеби га.
Конечно се оттарасивме од Дињо,пред се од неговата ненормално висока и незаслужена плата(И,ќаривме 3 милиони). Сега нека прават што сакаат кој сакаат нека носат све им праштам.
Ниеден од нив нема да може да игра во Л.Ш. Мислам дека сите тројца имаат настапи таму за своите клубови сезонава
Милан сега го сака Капдевиља за левата бековкса позиција,солиден играч,не би требало да кошта многу ама сеа не знам како ке се снајде во Италија.
Исто така тука алтернатива е и Балзарети од Палермо,но изгледа тимот од Сицилија нема да сака да го продаде во јануари.
тука
Ми се допаѓа ова
Pellegatti: "Milan have changed strategy. No more midfielder, but left-back"
клик