Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од тие што се прават најпаметни тука еден не се најде да одговори на волку едноставно прашање,затоа сега знам дека дефинитивно сте ограничени со вашите размислувања.Сеуште не ми е јасно зошто ви е толку голем проблем некој да има различни мислења од вас,па не се сите ограничени во размислувањата како вас.
Nema, kaj vas kje ide Tonali.Ova so Tonali mi izgleda ista situacija kako so Sensi , pak na kraj Milan ke bide zaeben
Од тие што се прават најпаметни тука еден не се најде да одговори на волку едноставно прашање,затоа сега знам дека дефинитивно сте ограничени со вашите размислувања.
Ние ни немавме договор со Сенси, имаше интерес и шпекулации за некаква понуда Локатели плус пари. Касно почнаа со преговори кога тој веќе се имаше договорено и не одби.Ova so Tonali mi izgleda ista situacija kako so Sensi , pak na kraj Milan ke bide zaeben
Во кој фан клуб да го пратиме?Ограничени смо и глупаи.
Те молим не се дружи со нас у фан клубов.
Не смо достојни да те имамо.
Ако ја следиш темава можеш да видиш дека прв пат постирам мое мислење за Тонали и одма бев нападнат од "најпаметните" на форумов.Стварно не разбирам што им е проблемот,изгледа до 15h. се мразат самите себе а после тоа сите останати,друго објаснување стварно немам.Овие две страни се најсмешни во фан клубот.![]()
Во кој фан клуб да го пратиме?
Еве ги се јавија но сепак квалитетот на умот кој опкружува способности како капацитет на разум,апстрактно размислување и знаење за жал е под завидно ниво.