Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сеуште не ми е јасно зошто ви е толку голем проблем некој да има различни мислења од вас,па не се сите ограничени во размислувањата како вас.

Ova so Tonali mi izgleda ista situacija kako so Sensi , pak na kraj Milan ke bide zaeben

Сеуште не ми е јасно зошто ви е толку голем проблем некој да има различни мислења од вас,па не се сите ограничени во размислувањата како вас.
Од тие што се прават најпаметни тука еден не се најде да одговори на волку едноставно прашање,затоа сега знам дека дефинитивно сте ограничени со вашите размислувања.

Твоето не е никакво мислење, онака пишување постови колку да се пише нешто демек си интересен ако сереш за едно исто. Ок е пиши еднаш а не сто пати тоа па тоа.

Некои прашања не заслужуваат одогвоор. Ние сме ограничени, оди таму каде се попаметни.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Од тие што се прават најпаметни тука еден не се најде да одговори на волку едноставно прашање,затоа сега знам дека дефинитивно сте ограничени со вашите размислувања.

Ограничени смо и глупаи.
Те молим не се дружи со нас у фан клубов.
Не смо достојни да те имамо.

Ova so Tonali mi izgleda ista situacija kako so Sensi , pak na kraj Milan ke bide zaeben
Ние ни немавме договор со Сенси, имаше интерес и шпекулации за некаква понуда Локатели плус пари. Касно почнаа со преговори кога тој веќе се имаше договорено и не одби.
Секогаш прво договараш играч после полесно е да се нареди со тимот.

Сега и двата тима имаат договор со Тонали, ама не може да ги чека нив уште 15 дена барале и сака да си најде нов тим, а на Бреша им требаат пари и затоа и тие со такви изјави.
Нашите мора брзо да договорат и се да се заврши оваа недела.
Автоматски споено мислење:

Ограничени смо и глупаи.
Те молим не се дружи со нас у фан клубов.
Не смо достојни да те имамо.
Во кој фан клуб да го пратиме?

Еве ги се јавија но сепак квалитетот на умот кој опкружува способности како капацитет на разум,апстрактно размислување и знаење за жал е под завидно ниво.

Овие две страни се најсмешни во фан клубот. :)

Овие две страни се најсмешни во фан клубот. :)
Ако ја следиш темава можеш да видиш дека прв пат постирам мое мислење за Тонали и одма бев нападнат од "најпаметните" на форумов.Стварно не разбирам што им е проблемот,изгледа до 15h. се мразат самите себе а после тоа сите останати,друго објаснување стварно немам.
Сите имаме право и слобода на сопствено мислење и изразување нема потреба од оптеретување,очигледно незнаат да уживаат во животот.

Добро бе Саше, опушти се, не ги земај толку озбилно работите.

Какви докажувања и зафрканции паѓале ваму. Ќе се закачиш малку и терај даље... :)
Автоматски споено мислење:

Во кој фан клуб да го пратиме?

ФК Песимисти

Саше кажи им дека Матри е боље опција од Ибра у моментов, момциве ништо не разбираат

Еве ги се јавија но сепак квалитетот на умот кој опкружува способности како капацитет на разум,апстрактно размислување и знаење за жал е под завидно ниво.

Пошто сум глуп и ограничен би те замолил.
Кога ќе ми објасниш, како се категоризира умот според квалитет? Кои се мерилата? Кинески, швајцарски или тајвански?
Како може способности да се опкружуваат?
Кои нивоа на разум постојат?
Колку е различно твоето апстрактното размислување на тема трансфер период у Серија А од обичното наше размислување, кое за жал е под завидно ниво.

Пошто неможеш со еден пост да испаднеш паметен, а задњи 200 стране на темава си покажал дека располагаш со коефициент на интелегенција недоволен за респкетабилен земјотрес според рихтерова скала.

"Понекогаш користим големи зборови што уствари не ги разбирам, за пред другите људи да изгледам пофотосинтезично" -Saasko, кајгана форум 30 Август 2020та година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom