Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Диаз сигурно ќе го пробаат на десно крило вака како што ни е составот моментално, замена за Хакан би требало да е Пакета, за жал или среќа - уште го имаме во тим.Многу чудно ќе ми биде и Тонали и Бакајоко ако дојдат. Се топ ќе е тоа ќе иам 4ца квалитетни првотимци ама никако не смеат да заборават десен бек, штопер и десно крило да земат. Диаз претпоставувам бек ап на хакан ќе му биде.
moze da ve izgori nekoj drug, inter ne, najverojatno ova e edna od odlukite posle sostanokot za ostanuvanjeto na konte.
Kолку пати сме изгорени последниве 2-3 сезони, да си почекаме да го видиме у дрес од Милан.
Диаз нема брзина за крило. А Пакета има талент се тоа ама нема мозок ич. Сеа во ваков мизерен милан требаше да експлодира веќе ама како тргнал.Затоа и никој не го бара.Киеза ми е сон ама знам дека ептен нереално. Како и да е само нека продолжат во исто темпо ко што завршија. Да не биде пак иста прича очаен старт јак финиш по кој знае која сезона по ред.Диаз сигурно ќе го пробаат на десно крило вака како што ни е составот моментално, замена за Хакан би требало да е Пакета, за жал или среќа - уште го имаме во тим.
Диаз нема брзина за крило. А Пакета има талент се тоа ама нема мозок ич. Сеа во ваков мизерен милан требаше да експлодира веќе ама како тргнал.Затоа и никој не го бара.Киеза ми е сон ама знам дека ептен нереално. Како и да е само нека продолжат во исто темпо ко што завршија. Да не биде пак иста прича очаен старт јак финиш по кој знае која сезона по ред.
Пакета за талент има ама 0 раборна етика има и 0 дисциплина. Поважно му е е-gaming да му успее него фудбалска кариера. Да може да се продаде одма би прифатил ама ко што читам никој ни понуда нејќе да испрати. Така да заглавени со него. Не си едиствен разочаран од него сите сме. Како и да е ова што се случува е позитивно. Ама не смеат да застанат само на Диаз, Тонали И Бакајоко.Па не е толку ни спор, од Пакета е побрз. Али по мене (иако не сум го гледал новиот многу) Диаз е поквалитетен фудбалер од Пакета. Сега моментално е Хакан прв избор за полушпиц, а втор ќе биде Диаз.На крило исто Диаз има предност. Можда сум превише разочаран од тоа што го видов од Пакета, но ја не гледам во него голем квалитет. Камо среќа да грешам, па тука да ме зафркавате.
![]()
Не премногу е битен за нас Бенасер.Da se takvi sega Benaser da mu go zakacat na nekogo za 40m
Sent from my iPhone using Tapatalk