Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сеуште немаат потпис со никој. Да не биде како лани ; медиумите не местат, не сме вистински заинтересирани за Тонали/Тореира/ Кореа/ Диаз. :D

Kолку пати сме изгорени последниве 2-3 сезони, да си почекаме да го видиме у дрес од Милан.

Многу чудно ќе ми биде и Тонали и Бакајоко ако дојдат. Се топ ќе е тоа ќе иам 4ца квалитетни првотимци ама никако не смеат да заборават десен бек, штопер и десно крило да земат. Диаз претпоставувам бек ап на хакан ќе му биде.

Многу чудно ќе ми биде и Тонали и Бакајоко ако дојдат. Се топ ќе е тоа ќе иам 4ца квалитетни првотимци ама никако не смеат да заборават десен бек, штопер и десно крило да земат. Диаз претпоставувам бек ап на хакан ќе му биде.
Диаз сигурно ќе го пробаат на десно крило вака како што ни е составот моментално, замена за Хакан би требало да е Пакета, за жал или среќа - уште го имаме во тим.

Kолку пати сме изгорени последниве 2-3 сезони, да си почекаме да го видиме у дрес од Милан.
moze da ve izgori nekoj drug, inter ne, najverojatno ova e edna od odlukite posle sostanokot za ostanuvanjeto na konte.
Lani posle dortmund imase nerven slom i spomna deka saka u tim da ima sampioni a ne igraci sto nikad ne osvojuvale tituli, i nemaat iskustvo u golemi mecevi ( barela i sensi gi posoci ko takvi ), taka da najverojatno ke odat na poiskusni igraci ( kante + vidal ) a dali ke gi donesat ili ne nebitno za vas :). Navodno veke se i izvesteni bresa i agentot na tonali deka inter se povlekuvaat od ovoj transfer.

Бенасер-Тонали ми изгледа како да им е прв избор за среден ред во поголем дел од натпреварите во него плус Кесие и Бакајоко? ако се игра со тројца во средина.
Некаде прочитав и Кесие пред нив наместо Хакан.

Побега ќе бега кога ќе ја види конкуренцијата.

Некои тимови за 3 места имаат 6 или 8 квалитетни играчи, а нашите Кесие-Бенасер ќе имаат конкуренција и ќе играат 25 натпревари наместо 50 цела сезона.

Пиоли сака 18 првотимци, поквалитетна клупа, а не се едни исти 11 играат, а од тие на клупа нема никаква корист.

Нека се реализираат па нека се борат за минутажа. Уште конкуренција на тие од десна страна.

По логични е Тонали да биде алтернатива за Бенасер а Бакајоко за Кесие во 4-2-3-1.Ако Бенасер и Тонали се стартери тогаш back up од клупа ќе бидат двајца копачи.Ако смени Пиоли во 4-3-3 тогаш жртва ќе биде Хакан,што мислам дека нема да се деси бидејќи Хакан му е главна фигура во тимот на Пиоли.Сепак на почетокот ќе почне со Хакан,Бенасер и Кесие бидејќи тие му се коњаци во тимот а Тонали ќе биде прва алтернатива од клупа сепак ќе биде новајлиа во тимот.Сега само Бакјоко да не се предомисли поради големата конкуренција во ростерот.

Диаз сигурно ќе го пробаат на десно крило вака како што ни е составот моментално, замена за Хакан би требало да е Пакета, за жал или среќа - уште го имаме во тим.
Диаз нема брзина за крило. А Пакета има талент се тоа ама нема мозок ич. Сеа во ваков мизерен милан требаше да експлодира веќе ама како тргнал.Затоа и никој не го бара.Киеза ми е сон ама знам дека ептен нереално. Како и да е само нека продолжат во исто темпо ко што завршија. Да не биде пак иста прича очаен старт јак финиш по кој знае која сезона по ред.

Зависи бонусите дали се лесно остварливи или не. 10+15 веќе е задолжителен откуп.

Da se takvi sega Benaser da mu go zakacat na nekogo za 40m

Sent from my iPhone using Tapatalk

Диаз нема брзина за крило. А Пакета има талент се тоа ама нема мозок ич. Сеа во ваков мизерен милан требаше да експлодира веќе ама како тргнал.Затоа и никој не го бара.Киеза ми е сон ама знам дека ептен нереално. Како и да е само нека продолжат во исто темпо ко што завршија. Да не биде пак иста прича очаен старт јак финиш по кој знае која сезона по ред.

Па не е толку ни спор, од Пакета е побрз. Али по мене (иако не сум го гледал новиот многу) Диаз е поквалитетен фудбалер од Пакета. Сега моментално е Хакан прв избор за полушпиц, а втор ќе биде Диаз. :) На крило исто Диаз има предност. Можда сум превише разочаран од тоа што го видов од Пакета, но ја не гледам во него голем квалитет. Камо среќа да грешам, па тука да ме зафркавате. :)

Па не е толку ни спор, од Пакета е побрз. Али по мене (иако не сум го гледал новиот многу) Диаз е поквалитетен фудбалер од Пакета. Сега моментално е Хакан прв избор за полушпиц, а втор ќе биде Диаз. :) На крило исто Диаз има предност. Можда сум превише разочаран од тоа што го видов од Пакета, но ја не гледам во него голем квалитет. Камо среќа да грешам, па тука да ме зафркавате. :)
Пакета за талент има ама 0 раборна етика има и 0 дисциплина. Поважно му е е-gaming да му успее него фудбалска кариера. Да може да се продаде одма би прифатил ама ко што читам никој ни понуда нејќе да испрати. Така да заглавени со него. Не си едиствен разочаран од него сите сме. Како и да е ова што се случува е позитивно. Ама не смеат да застанат само на Диаз, Тонали И Бакајоко.

Вас ќе ве прашаат што да прават со Бенасер.

Пакета или да му се даде уште една шанса и да игра само во куп или ЛЕ ако обезбедат групи, да оди на позајмица како Сусо што го пратија во Џенова или да го трампаат со некој играч од Лацио или Фиорентина (само за нив има шпекулации)

Го замени Бонавентура кога дојде и после тоа го снема. Џампаоло му беше крив, сега и со Пиоли не му тргна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom