Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не знам дали ме фати овој вирус од кој не си задоволен од ништо што го шири Сашко, но јас бев повеќе за оној Оскар од Реал. Не дека сум ги гледал нешто, скоро па ич, но од што се вртеше по нетов, повеќе некако како да се збореше за него.

Но, во секој случај, во состојба каква што сме, ова е добар начин, барај таленти во големи клубови кои не добиваат простор.

Башка се работи за техничар, што е добро. А и нема ваљда да биде уште еден Пакета.

Ептен напнаа за Тонали, само да не плнаираат да го дадат Бенасер.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Според мене Тонали доаѓа кај нас, уште да можат да го воскреснат Пакетата некако и ќе имаме солидно тимче.
Забораив и од двајцата десни бека да состават 1 асален

Орие нели ќе го купеа? Што бидна со него

Тонали ако доаѓа значи една од две работи. Или Бакајоко нема да дојде или Бенасер ќе иде во ПСЖ/Сити.

Се предомислил не ја сака проколнатата 9-ка.

Многу шпекулации и валда ќе закрпат нешто ама незнам што ќе биде со одбраната.Нема back up за Тео,од Мусачио,Дуарте и Габија неможе еден фудбалер да составиш(до душа не видовме многу од Дуарте) а за десната страна да не правам моабет.

Чудна ми е ситуацијава со Тонали. Сите, па и Челино од Бреша потврдија дека Милан притиска, во моментов можда чак е и поблиску до Тонали отколку Интер. Факт е дека Интер е пребукиран во среден ред и мора прво да продае пред да го купи иако се чинеше договорен, ама факт е дека истава игра беше и лани со Барела. Интер го имаше договорено, ама не го затвараше. Се појави Рома, тогаш и газдата на Каљари изјави дека е договорен со Рома, па тоа го испровоцира Интер да се врати и ја заврши работата. Директната изјава на Челино од вечерва може да е со иста цел. Марота од Интер има таков стил на преговарање уште од време. Ќе видиме многу брзо.

Што се тиче Тонали, технички, јас би го сакал во тим, Милан има потреба од такви таленти, ама реков и поназад, јас пре тие пари би ги дал на десно крило рецимо, мислам дека е поприоритетна позиција. Да не се разбереме погрешно, Тонали ми е топ трансфер, ама се надевам дека нема да го седне на клупа Бенасер со оглед на тоа што ќе има притисок да се форсира ради хајпот и цената. А можда и не се иста позиција, можда Кеси ќе отпадне од прв тим, којзнае. Бенасер, Кеси, Бакајоко, Тонали е среден ред за секоја почит во Серие А, ми се свиѓа. Конечно би имале длабочина во тимот и солидна клупа.

Ќе видиме што ќе испадне, ова се интересни денови за Милан. Сумљива ми е работава со Тонали, ама навивам да го собереме дефинитивно.

Заебан играч е Селино, ова може да значи и последен повик за Интер да дојде и да ја заврши работата пошо многу медиуми пред 2-3 недели веќе викаа дека е deal done.

Можно е и после состаноков на Интер и Конте од пред неколку денови позицијата на Интер да се има сменето и да форсираат на поискусни играчи, ко Канте, Ндомбеле, Видал и слични на нив.
Сме биле многу пати прегорени вака, од Кондогбија до Џексон Мартинез па најубаво е да почекаме, трансферот ко трансфер мене ми праи кејф, со него и Бакајоко уз ова што го имаме би имале комплетен среден ред.

Диаз е deal done, позајмица со право на откуп, треба да се официјализира викендов.

Тонали изгледа не може да чека, неизвесна му е иднината, затоа и овој со вакви изјави за побрзо да се реагира. Или тие ќе го договорат набрзина или ние.

Освен Диаз фали трансфер на еден од Киеза, Бога или Де Пол.

Тонали е супер трансфер, мада и да не го земат не е ништи страшно. Не е потребен у моментов ко десно крило. Ќе умрем ако треба да ги гледам плавушиве две цела сезона на десно крило.

Нека ида на Комисо нека му пуштат некоја курва, Пакета и Дуарте и нек го зема Киеза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom