Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Уште не е избркан? Очај. Малдини место да си ја свитка опашката наведне главата и признае дека напраил огромна грешка он подршка ќе дава. За овие глупости и он и Бобан треба да летаат.

Незнам дал да се осеќам навредено или поласкано :icon_lol:
Да му прднел на курот го покани бе :icon_lol::icon_lol:
Денот ми го опраи коментаров жими се . секоја чест !!
Автоматски споено мислење:

А за играта би кажал реално, секогаш ме фаќа дремка, овој пат не ме фати зашто играше Киеза, и играчот е машинерија а и Рибери си игра курот на 555555555 години ги напраи деца Мусакио и Ромањоли, срамота, се гледа одма неуиграноста, дезориентацијата, лошата игра.. Пјона се враќа назад дрибла му ја дава на Кеси, овој уште си трча со грб свртен.. Пјонтек е страшно добар играч што упадна со вакви ДРВА. ТРЕБА ПОД ИТНО ИДНО КОЛО ДА ПРОБА БАРЕМ СО РЕБИЧ И ЛЕАО, двајца брзи играчи, Леао изигра одлично и одличен гол даде, и да во средина ПАКЕТА мора да игра ПА ШТО САКА НЕКА Е . И БОНАВЕНТУРА. Хакан и Кеси не се гледаат, полош тандем нема на светов.. еден мал пресинг одма губат топка.. пишете пропало сезонава, дур не се земе асален тренер некој со искуство.. ко интер што го земаа Конте.

Се прашувам може ли полошо???
Го отпуштаат Гаргиов и презема Бонера :(

Једина работа ради која сакам да ја тепаат Џенова е што прочитав дека и нивниот тренер ако не извади добар резултат ќе биде сменет со Гатузо.

Барем нема него да го имаат у обзир за назад на клупа

Влагаш да читаш за Милан периодов и не знаеш дали да се убиеш самиот или да убиеш некого жими све.

Денеска изјава на Мирабели: Овој Милан не е соодветен за играта на Џампаоло. Постоеа проблеми во комуникација помеѓу управата и тренерот при составувањето на тимот.

:pos::pos: Ај кажи сеа, да се убијам или него да го убијам?!

Сва среча ти комуницираше со Монтела кога му ја праеше екипата и му го донесе Калинич дека го побара и уште 11 играчи све по негово барање, да ти ја наебам мамицата в пичка и тебе! Значи што све има видено овој тим, не знам, се чудам увек. Овој шарлатан што сеа дава изјави и е голем експерт затоа што нема друг ангажман откако го напушти Милан, да се не заборави донесе 11 играчи од кои, па да речам така, не се погоди ниту еден. Евентуално пола или еден играч вкупно има во тие 11 кои ги донесоа со Фасоне кога летаа со тоа авиончето, да им ги наебам кловновите да им ги изнаебам! Да бидеме среќни што на крај како така успеаа да го задржат Донарума и да не им избега као слободен агент, оцку фалеше.

А и ние експертите тогаш живи среќни, дркај дркај, оф бе несреќи едни.

Не, едноставно милион тони ѓубре и грмада лошо работење имаше во Милан периодов, за се да се исчисти и среди толку брзо. Сеопшт хаос, среќа што уште постои клубов на толку шалабајзери кои си ги испробаваа нивните способности и си тренираа управа, тренери, газди на институцијата Милан која беше експеримент на некадерни људи во последно време.

Последно уредено:
“I love Milan, but the club has not contacted me and on a professional level I’m not thinking about Milan right now,” Sheva told La Gazzetta dello Sport.
Other candidates if Giampaolo is fired include Claudio Ranieri and Rudi Garcia.

Во Сабота ке навивам за Џенова.

Раниери не е лош за во ситуацијата која се наоѓате. Овој Милан, воопшто не му одговара тренер како Гарсија. Шевченко мислам ќее уште една грешка alla Гатузо.

Раниери не е лош за во ситуацијата која се наоѓате. Овој Милан, воопшто не му одговара тренер како Гарсија. Шевченко мислам ќее уште една грешка alla Гатузо.
Гaтузo зa сегaшниoв беше Кaрлo Анчелoти :)
Вo мoментoв пoлoшa вaријaнтa oд Џaмпaoлo би билa сaмo aкo гo стaвaт Бoнерa.
Некa биде билo кoј сaмo дa не гo гледaм oвoј веќе.

Гатузо неможе да биде Карло Анчелоти ни за било кој рандом член на кајгана, макар и Цобе, а не па за Џампаоло колку и да бил слаб овој.

Ако не земат некој класа тренер исто ќе биде како последниве години..сите бивши играчи ги извртија..штета да Тасоти не се проба како главен тренер, сигурно има знаење после толку години кога беше помошник.

Нешто прочитав дека можно е Венгер да го земат.. Мислење? бар 4то ќе не догура сигурно xD

Нешто прочитав дека можно е Венгер да го земат.. Мислење? бар 4то ќе не догура сигурно xD
У комплет со Венгер доаѓаат Озил и Фабрегас.
Хаос, пичке, лудило.

Прочитав некаде дека Бертолачи ќе потпише со Сампдорија. Играчиштата наши Бертолачи, Абате, Монтоливо клуб не можат да најдат, какви пациенти :ROFLMAO:. Оној па Маури заминал Аргентина :pos:
За греота сме, работите дури на полошо отидоа. Од Алегри навака ниеден тренер немаат погодено, играчите не сакам да ги коментирам. Со малку посаглам тренер убеден сум дека можеме да го фатиме тоа проклето 4то место, не знам зошто не пробаа со Лорен Блан, веќе три пати го спомнувам тука.
Класа тренер не доаѓа кај нас додека не влеземе ЛШ, овде мислам за Мурињо, Алегри бидејќи тие се без работа моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom