Што се накотија хумористи во фан клубов еј
Овие од другиве фан клубови изглеа не знаат дека изминатиов период реметот, па чак и оној самите себе што си го праевме и што го јадевме беше толку јак, што овие бледи форици више немаат никаков утицај и ефект, како да ви кажам.

Отрпнавме више батиња. А и форите лоши, за воља на вистината.
Иначе за синоќа, неам коментар ништо. Све е она веч виџено. Неаме среден ред никаков. Пола играч од тројца. За десната страна (Калабрија - Сусо) не ми се збори више, ми се гади. Имаше едно 3-4 потези Калабрија синоќа кајшто згреши ко ут и нешто праеше љута фаца као демек: “Абе дрва не ме читате што сакав да напраам, ви ебам незналиците“. Ауф бе како би го тепал беееее! Жими све би платил карта до таму за да улетам на терен и да му влезам со клоци еј, не можам да го гледам, толку не сум мрзел никого од играчите, Абате, брату врати се, све ти е опростено.
Али Мистер Бин синоќа.

Значи брату све у реду океј значи. Имаш филозофија, не ти оди, не знаеш каде си, нема врска, океј е, ништо нема врска. АМА ЗОШТО ПОСЛЕДНАТА ТРЕТА ИЗМЕНА ДА ТИ Е КАСТИЉЕХО БЕ?!
Значи не дека некој од клупа ќе напраеше нешто различно драматично. Ама Пакета, Ребич, па и Бонавентура се таму, тој ладно го ваѓа Сусо и го става Саличе. Зошто побогу?!
Само чудо ќе го спаси Мистер Бин да ни биде тренер во ноември. Едноставно притисокот на јавноста ќе биде преголем, ќе мора да праи нешто управата. Следна утакмица ни е со најлошата екипа во лигата оваа сезона што најверојатно ќе испаѓа. Додуша ние сме трет најлош тим моментално, ама ако не ја тепа Џенова мислам дека тренерот одма ќе биде сменет. И тоа не е главниот проблем. Главниот проблем е што овие грмада просеци во тимот никако да сфатат и да си признаат пред себе дека се просеци и да се понашаат на терен ко просеци, да спуштат глава и да ораат. Овие брате се умислени дека којзнае какви играчи и уште се курчат на терен. Почни од Калабрија, па Кеси, па Хакан, па Сусо.. Греота. И таа просечност нема да ја среди ниту еден нов тренер, тоа треба да им го усади во глава некој, навивачи, управа или што ти ја знам. Да им се каже некако дека се дрва и дека не се понашаат ко да играат за Милан. Некако да се стресат, да знаат со кого и со што имаат работа да не ми глуматаат ѕвезди онде коишто не можеле да се снајдат во идеите на тренерот, мрш мамицата неспособна да ви ја ебам! Не дека само нов тренер и одма све друго ќе биде со овие просеци. Тоа да не се занесуваме.
Ете, еден играч и една грешка што ти праи. Хакан грешка, пеналот и утакмицата отиде во неповрат. Она Рибери што им го напраи за третиот гол јас би им го пуштал на секој тренинг да видат какви дрва се и како еден 40годишен играч ги праи мулиња 5 души со љути фаци кои мислат дека којзнае каде играат и којзнае какви играчи се. Курва Суд не да напушти трибина, треба да им влезат во Миланело да ги стресат малце. Им ебам неспособните дрва да им ги изнаебам! Мртвила едни!