Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Гатузо ЅВЕР!
Искрено не сакам да си оди од тимов летово.

Колку ли цар Рино значи... Секоја чест!

п.с. се ставиле аватар од емблемот 15 души не можам да ве познаам ебаго :)

Уште подобра варијанта погоре, инаку не сме само јас и ти туку вкупно 5 засега сме заинтересирани. Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba.

6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКА :D

6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКА :D

Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?
Ќе те известам кога ќе дојде време да порачуваме.

Момци рачунајте ме и мене за маичка...PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba and _Vlatko_ are all IN. :smir:

За белите маици зборите? Колку пари се и како јас на пример би ви ги дал парите и после како вие би ми ја дале маицата?

За белите маици зборите? Колку пари се и како јас на пример би ви ги дал парите и после како вие би ми ја дале маицата?

Маицата е 25 евра.

Кога ке се собереме тука у Ск ке собереме пари а вие од др градови што сте ке ги уплатите на некоја сметка.

А ние ке ти ја пратиме по некоја гугутка или врапче :D

Нормално по пошта

Луѓе имате некои слики од прославата вчера ама нешто поголеми на пример за на позадина...се утепав барајќи ама нема нигде све се мали

Луѓе рачунајте ме и мене за маичкава.

Инаку ај сите скептици кои не веруваа во Алегри по една задушка да си дадат. Од натпревар во натпревар стануваше се подобар и подобар. Расте чоечево секој ден. Саки, Капело, Анчелоти и сега Алегри. Му посакувам прекрасна иднина во Милан исполнета со успеси и многу трофеи.

Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?
Ќе те известам кога ќе дојде време да порачуваме.

http://store.acmilan.com/
Мислам на Белиот дрес "Away" на Милан ако нарачувате од тука маичите ... Така да за мене бел дрес и Маичка :D

Момци рачунајте ме и мене за маичка...PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba and _Vlatko_ are all IN. :smir:

Луѓе рачунајте ме и мене за маичкава.

PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba, _Vlatko_, Недоделкан, kpb значи овие сме засега. Добро е добро се собравме ..

http://store.acmilan.com/
Мислам на Белиот дрес "Away" на Милан ако нарачувате од тука маичите ... Така да за мене бел дрес и Маичка :D

Белиов дрес е 49 евра црвениот е 75 евра оти вака ова ? не ми е логично воопшто, инаку за црвениот после 15-ти ќе започнат со испорака ко што гледам. Инаку да дадеме уште 2 дена да собирање па после ќе видиме кој што ќе порачува.

+ за дресовите ако сакаш бројка/име се доплаќа 15/20 евра, ти со име ќе зимаш или така ?
Оти белиов не изгледа баш добро без име, уствари и црвениот.

^
Рачунајте го и Cuore Rossonero за бела маичка :D:D

Се собравме лека полека :)

MILANO SIAMO NOI! CAMPIONI D'ITALIA!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom