Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мене некако бесплански ми изработи Милан до некаде, не во смисла на позициите за кој купија играчи туку недоволно скаутирани играч да речам. За истото ако не се лажам беа и предупредени од ваши легенди во интервјуа.

Не е проблемот неиграњето ЛШ. Ете и Јуве неиграше ЛШ па ги зеде Лихт, Пирло, Видал кои имаја подобри понуди ама се работеше плански тоа ми е муабетот. Монтела јас уште мислам дека не е лош тренер само едноставно не се погоди. Маѕари е стабилн опција и не е толку отепан тренер колку што испадна во Интер во тоа сум сигурен, одличен е тактичар ама премногу е нестабилен дозволува глупите емоции да му се помешаат во тактиката е тоа му е утката цела кариера. Нема да е лош избор за Милан моментално.

Анчелоти не треба да се гледа како опција а нема ни да дојди. Калинич после повредата не е истиот играч по кој трчаја доста тимови. Со тие пари можеа да купат да ја купат и закпрат средината, исто и за Силва - колку и да е талент играчот средината аплата чкрипи а според мене средината е најбитен сегдмент во денешниот фудбал Mилан моментално не е стабилна средина за готови играчи а камоли за таленти, тоа моментално не му треба на Милан. Првата сезона игравме со Вучинич, Матри, Квајарела, Анелка и Бендтнер а на средина ги имавме Видал, Маркизио, Пирло тоа е тоа. И мислам дека и со Бонучи избразаја и сами кажа овие вашите дека не бил планиран трансфер, да не се испушта таков играч ама повеќе позиции чкрипат. Не се решава се со 1-2 играчи купвање ете и се докажа.

Мислам дека Мирабели и Фасоне треба да си врачат откази.

Џиџо Донарума го нема веќе на списокот со играчи и поради повреда ќе го пропушти натпреварот вечерва. За каква повреда се работи подетално ќе се дознае наскоро, а неговото место на списокот со повикани играчи ќе го пополни младиот голман Матео Сонцин.[DOUBLEPOST=1514376119][/DOUBLEPOST]Инаку, Манчини бил планиран во случај да продолжи агонијава. Искрено не знам многу шо тренер е, ама мислам дека не е нешто посебно. Што мислите вие?

Сигурно му немаат плата пред Нова Година пребацено па се заканува и не сака да игра.

Последно уредено:
Овој па на позајмица е ако не се лажам, инаку ќр добиеше шанса вечер гарант. Ја би сакал баш да видам што ќе покаже брат му на Џиџо, Антонио.

Овој па на позајмица е ако не се лажам, инаку ќр добиеше шанса вечер гарант. Ја би сакал баш да видам што ќе покаже брат му на Џиџо, Антонио.
Да на позајмица е у Тернана (втора лига), си брани редовно таму... кецот на грб си го има и убоо што е првотимец, прошла утакмица и пенал одбрани против Палермо па се надевамо ќе бидне нешто од малиот пошто доста е фален...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ovoj mesecarov ke brani? poarno Storari na 50godini nego li drvovo

Република пишува демек Донарума во ПСЖ, Реина кај нас:tapp:

Ја би го дал Џиџо одма ако ги дадат Дракслер и Трап од ПСЖ, инаку нема шанса :icon_lol:

П.С многу се радувам на дербиво вечер и сакам да победиме, само осеќам дека ќе ми требаат лекарства да се справам со појавата на терен на најголемото дрво сезонава, Калиниќ. И се надевам дека Бонучи нема да ја зема од назад топката и да ја праќа долга напред и тоа директно во аут или кај противнички играч. Од тоа нервен слом добивам[DOUBLEPOST=1514381556][/DOUBLEPOST]
Ovoj mesecarov ke brani? poarno Storari na 50godini nego li drvovo
Сторари е најголем месечар. Против Ријека беше многу лош според мене. А зошто да не му се даде шанса на овај Сонцин? Може ќе испадне нов Донарума од него

Имaше изјaвa oд ПСЖ декa не им е вo плaн дa купувaaт гoлмaн бидејќи Ареoлa се oчекувa дa биде прв гoлмaн нa Фрaнцијa oткaкo ке се пoвлече Лoрис,и мнoгу сметaaт нa негo.

Локатели и Калабрија прв состав, Борини и Абате на клупа... паметно! Само незнам како Калинич уште добиа шанса, барем еве куп натпревар нека го стае Кутроне прв состав заслужил појќе од сите таму...
И не мрсите муда, Сторари е институција... каков Донарума 2, тој не треба ни на клупа да биде!

Наши се вечер :cool:

Нема да кукаме, слободно, све најдобро му посакувам додека стои подалеку од Милан.

Спред мене кривецот број 1 што сме у овие гомна сега.

Можам да замислам како му е на Сторари. Си седи мадро во уште сезона, мирно, раат, собира плата месец за месец, тренира колку да се рече и одеднаш се дешава оваа говнарија со Донарума и од нигде никаде избива како прв избор на сред ссзона на тензична утакмица, која планирал да ја гледа дома под ќебе... Чуден е животов.

Нека помине ова како и да се заврши утакмицава вечер, нека отиде оноа говно заедно со брат му за било што и осеќам дека втора полусзона ќе се сврти на подобро.

И Сторари има нешто проблеми, можно е гадот да брани... [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom