Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки чекајте има и позитивни вести
La Stampa claim that Gattuso’s future is linked to the derby on Wednesday; If Milan loses Montella could be brought back.
Дечки чекајте има и позитивни вести
La Stampa claim that Gattuso’s future is linked to the derby on Wednesday; If Milan loses Montella could be brought back.
Ама како така сега да си одат на клоци големите ФиМ, па нели они ќе го вратат Милан на старите патеки, нели потрошија 200 милиони евра на преквалитетни играчи а не Џонатановци као што носеа у Интер. Од каде сега ова да си одат на клоци, па нели у Интер не знаеле да ги користат добро, башка мадафакери се, договараат играч за 5 минути плус Мирабели се глупира на пресови и шири хумор, позитивна атмосфера, нови ветрови во Милан.На крај на сезона очекувам барем еден од двајцана интераши што дојдоа и ја пренесоа во Милан лузерската реа и аура у која се маринирале во тој полу-клуб да си одат на клоци од Милан.
Ама како така сега да си одат на клоци големите ФиМ, па нели они ќе го вратат Милан на старите патеки, нели потрошија 200 милиони евра на преквалитетни играчи а не Џонатановци као што носеа у Интер. Од каде сега ова да си одат на клоци, па нели у Интер не знаеле да ги користат добро, башка мадафакери се, договараат играч за 5 минути плус Мирабели се глупира на пресови и шири хумор, позитивна атмосфера, нови ветрови во Милан.
![]()
Со купени играчи од тимови што се борат за опстанок незнам што друго очекувавте
Испадна дека на старите ГиБ тактиката со веќе проверени е подобра.горе-доле така е. Ја очекувава барем пола од донесените засилувања да се погодат. На крај памет не ми беше дека нема ни еден буквално да се фати.
Јасно беше од мај дека за посериозни фудбалери нема шанси, што ради неиграње ЛШ и што ради недовербата во проектот на Милан (што испадна дека е оправдана уствари).
Имаше логика да се оди на помлади фудбалер со потенцијал и да се гради на нив и тука требаше да се покаже скаутингот на Мирабели и Фасоне. Тоа што успејаа све да промашат и место 11 фудбалери, да донесат 11 Џонатани, доволно е да се бркаат на лето.
Знам дека има аргументи, како распоредот со куп уефам па Монтела , па Бонучи како го сменил системот, све е тоа ок, ама пак останува дека донесоа 11 фудбалери кои наредно лето ќе вредат пола од тоа што го платија за нив и тука све е јасно.