Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Можеме да збориме што сакаме сега факт е дека рибата смрди од главата,ама ова што го прават играчите се граничи со аматеризам.Мал сплет на несреќни околности(повредата на Конти)ко да го сруши цел систем и концепција што ја имаа во клубот. Ко 36 годишниот кесЕ да заборави да игра фудбал,Родригез ништо не покажа до сега,Бони гадниот од секад сум го сметал за аматер ама порано бар играше во некоја форма сега не знае на кај тера,Бонучи-но комент.,Мусаќо-но комент,Неста-но комент,Борини :pos:,Андре Силва никад и не доби права шанса,да стартува едно 5-6 утакмици по ред,вака ќе игра против ријека во Четврток ќе им даде 5 гола и пак :гомце: ќе игра пред него,ќебапот,класична турска роба,класична превара од играч му ебам озилот гаден,Калиниќ,е ова,ова им е може и најфаталната грешка од све како само посраа се што градеа со последниот трансфер,25 милиони во канта ги фрлија,пари што можеа да ги зачуваат,плус парите од Нијанг ете ти било кој пасален напаѓач на светот него калинич,а не мораше ни тоа ете им го Бака за без пари го имаа во тим а ист ако не и подобар придонес од кретенов ќе имаше. Овде усраа се и се надевам дека ќе платат за тоа ФиМ.

Исто така мора да се каже......БЕРЛУ ВРАТИ СЕ,СЕ ТИ Е ПРОСТЕНО ! Кој е претседател на клубов бе ? Некој кинески Вице Заев ? Кој јаде,кој пие кој плаќа овде ? Ај што ликов дебело ќе заглави и ќе го изгуби клубов,туку Берлу беше мудоња,после она вчера некој ќе ебано одговараше итоа не со добиен отказ. Најголем проблем на стариот беше што не му се даваше кеш и ретардираното трошење на Галијани плус никаквиот скаутинг и сенилноста на фестер да открие играч а да не влезе во матни зделки со неговиот агент.
Некој да ми кажуваше дека после Летово ќе ги барам Берлу,Куцка,Лападудла ќе го плукнев во фаца,матна е иднината на клубов,се плашам дека само историјата ќе остане.

Гатузо што сака коа ми фура исти кур формација и исти кур играчи ка Монтела... Донесен е да смени нешто не со тие тројца ебени назад и со Калинич напред...
Ама ако, шамар за добредојде... чисто да види какви дрва има у тимот!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Гатузо што сака коа ми фура исти кур формација и исти кур играчи ка Монтела... Донесен е да смени нешто не со тие тројца ебени назад и со Калинич напред...
Ама ако, шамар за добредојде... чисто да види какви дрва има у тимот!

Не вие малце чудно што советот од Анџелоти беше - Ако пропаѓаш барем пропаѓај поради и со свои идеи и замисла на фудбал?

Saudi billionaire and property developer Fawaz Alhokair is reportedly behind Milan’s possible Arab takeover.
According to Telelombardia, the Arab group in question is the Fawaz Abdulaziz Alhokair Group, which has interests in property development and commerce.
It is already working on a project in Sesto San Giovanni, an area that has already been identified as a possible location for Milan’s new stadium.
The group has also invested in the construction of the Pescaccio shopping centre in Rome, which will be Europe’s biggest once it opens its doors.
Both works are estimated to have cost Alhokair’s firm a combined €1.5bn.
Alhokair is reported by Forbes to have a personal wealth of $1.21bn (€1.23bn), although it has yet to be clarified whether his group would purchase the Rossoneri outright or assist Li Yonghong in his running of the club.

Мислиш имате некакви шанси да освоите ЛЕ со оваа НЕигра и тренер?
Да :toe:

Не искоментирав ништо за отпуштањето на Монтела, зошто знаев дека ќе дојде ситуацијава Гатузо. Сега засега нема никаква разлика иста формација се фура исти фаци на терен, само овој другиот е пореален малце. Ќе видиме периодов како ќе изгледа тоа ‚‚физичко‚‚ спремање на играчите и дали ќе почнат да играат.

Ајтееееее!!!

се враќа главната фаца [emoji23]
82e9560f3c1cd0489fec10b0f4280bfb.jpg

Небитна утакмица и обезбедија прво место во група, ама некои играчи си покажаа зошто во Сериа А се резерви. [emoji6]

Пошто некој воопшто докажал сезонава дека заслужува прв тим. [emoji6]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom