Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Lucas #Biglia suffered a sprained right ankle in yesterday's training session and won't take part in this evening's match #MilanBologna. The midfielder was tested this morning, but he's ruled out

Пола сезона помина а ликов една асална утакмица нема изиграно,сега па и почна да се повредува. 20 милиони во бунар.....а не е само тој.

Иначе гатузо ако го вади истиот состав со борини и калиниќ во тим нека се носи во 3 п.м. монтела2.

Тепамо вечер, само Калинич да не даде гол!

Формацијата ми се свиѓа само место Борини и Калинич да се вклопат Чаканоглу и Силва/Кутроне... само што Чаканоглу а и Биља немаат среќа сезонава, појќе повредени се него што играат...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

вака-така оние две црни мачки и нуклеарни рѓи од луѓе од фудбалери, Абате и Монтоливо пак си се напукаа во прв тим, пичка им матерна со пола од таа нивна среќа да сум кај ќе ми беше крајот... :icon_lol:

Koj го гледам Гатузо добивам сосема обратна слика од тоа што беше као играч.

Као некое пиченце ми е, уплашен, кој ќе го видиш грев те фаќа.
Залутан поглед, ко да не испрашување по физика а незнае ни прв њутнов закон.

Koj го гледам Гатузо добивам сосема обратна слика од тоа што беше као играч.

Као некое пиченце ми е, уплашен, кој ќе го видиш грев те фаќа.
Залутан поглед, ко да не испрашување по физика а незнае ни прв њутнов закон.
Абе доста само хејташ све тебе некој не ти чини... Што сакаш да прае, да влезе на терен да ги расшамара? Ете го извади Абате го стае Кутроне.. што е уплашен, среќа па ти знаеш мн физика и можеш да те земе дома часој да му држиш.

Инаку одма друго е со оваа формација, има игра, има акцие, се знае кој лево кој десно... и кога смо кј лево десно Борини добри партие пружа само десно! Го замени Абате назад, намести гол, спаси чист гол!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Се деси и тoa чудo Милaн дa пoбеди пoд вoдствo нa Генaрo Фaкинг Гaтузo.

Лудогорец ни се паднал во ЛЕ. Ако не ги понинат нека се утепаат сите.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

толкави пари за фудбалери и пак утакмиците да ги решава Бонавнтура донсен “колку да попуни’’ за 7милиони пред 4 години. Па пичка му матерна, коа ќе ми текне дека летоска не му даваа капитнска лента пошто немало да има минутажа ради ѕвездите.:icon_lol:

толкави пари за фудбалери и пак утакмиците да ги решава Бонавнтура донсен “колку да попуни’’ за 7милиони пред 4 години. Па пичка му матерна, коа ќе ми текне дека летоска не му даваа капитнска лента пошто немало да има минутажа ради ѕвездите.:icon_lol:
и пази од новиве најдобри партии пружа факинг Борини :( тешко е да си во наша кожа......

Среќa штo гo шитнaa Кристaнте вo Бенфикa пa сo тие пaри гo купиa Џек,инaку ништo немaше дa биде oд тoa.

Риаола го тужи тимов и бара раскинување на договорот на клиентчето негово.

хахаха нека испаќа некој тие 40 мил на крај на сезона колку што му е клаузулата и нека фаќаат магла од Милан,и тој и Бонавентура гадниот и Абот,и да се заврши веќе со свињата лакома.

Ако може уште Зимава да продадат некој од овие,па чак и Сусо преварантот за да се соберат пари за асален шпиц нема да е лошо..

и таке се у криза најубоо ќе биде да се продаде Донарума! Од една страна ради свињата дебела а од друга страна ради УЕФА, таман ќе дојдат парите од трансферот и тоа што ќе се заштеди од платата за да нема санкцие од УЕФА... а уз него обавезно и приколката негова (братот)!
После летото не веруем некој дека го сака Донарума ка што го сакал.... таке да никој нема да плаче :D

Копилето сеа изјавило дека бил приморан да го прифати новиот договор односни со сила го натерале а он не сакал, и барале раскин ма договорот и у Јануар без пари да замине за свињата да лапне поголем процент

Незнам со што му ја пуни главата Мино ама све мислим дека Мино има некоја курва со големи сисе што го пуши многу добро и и плаќа да му биде женска

А све мислим дека еден кур ќе добие, а дека ќе лет уште у јануар ќе лета :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom