Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Родригез го избра бројот 68 поради годината на раѓање на неговата мајка.
Конти 12? Гледам 12ка се и Алекс Сандро, Марсело и Семедо новото засилување на Барселона.
Кесие можеше го избере бројот 14, но има изјавено дека 79 повеќе му личи на 19ката која му ја даде на Бонучи. :D
Mусачо 22 затоа што бројот 5 од минатата сезона е на Бонавентура, 4 е кај Маури и 2 кај Де Шиљо кој тогаш не беше продаден.

За Родригез знам, 12ка ми е бројка за втор голман :D, Бонавентура самиот се форсира како офанзивен играч а земал 5ка :boksix:, Маури кој што е никој и ништо и Де Шиљо за кој што се знаеше уште пред 5-6 месеци дека сака да си оди од Милан држат 2ка и 4ка, Кеси ... :jajce:

Не дека има некоја врска бројката ама малку глупо е вака бош бројки да гледаш на дресовите како да се младинци викнати во прв тим. :)

Сеа гледам Калабрија ја зел 2ката.

3 и 6 се недостапни. Ќе сменат следна сезона кога ќе се ослободат од некои како 17, 18 и 20
Иначе 7, 14, 16, 24, 25 и 33 се слободни за нови засилувања, а најверојатно и 4 на Маури и 23 на Соса. Палета и Нијанг небитни со нивните 29 и 94

Нијанг како беше залетан по 7цата ама го прибраа.

Родригез го избра бројот 68 поради годината на раѓање на неговата мајка.
Конти 12? Гледам 12ка се и Алекс Сандро, Марсело и Семедо новото засилување на Барселона.
Кесие можеше го избере бројот 14, но има изјавено дека 79 повеќе му личи на 19ката која му ја даде на Бонучи. :D
Mусачо 22 затоа што бројот 5 од минатата сезона е на Бонавентура, 4 е кај Маури и 2 кај Де Шиљо кој тогаш не беше продаден.

2-ката ја зема Калабрија ако добро прочитав некаде по нетов.

Ми сметаат и мене бројкиве на Кеси, Локатели и Родригез ама што кур да им праиш, нема некое правило од лигата за броевите и праат шо сакаат.

Калабрија ја зема откако го продадоа Де Шиљо, а Мусачио пред тоа избра 22
Нема врска броевите нека се погодат ако сака сите 69 нека изберат. :icon_mrgr:

Трансфери ќе има после 15 август.

Мислиш на неутрална или?

Пошо за овие карти за кои можам да ви даам контакт од човекот се за гостинската навивачката трибина кај шо ќе се Курва Суд, само чекам да извади инфо човекот и да шернам тука па кој како сака.

Нека дае Шкендија официјално инфо за картиве и ќе се договараме некако.
Meне лично ништо нема да ми смени дали на неутрална дали со курва суд ќе гледаме фудбал.
Шкендија ќе ја почекаме да даде инфо а за на твојот човек да не му спамираме 20 души за 1-2 карти ,подобро би било да се преброиме и да му порачаш ти и да ни пишеш по колку пари да даваме.

Негооо, што е со бројките на играчиве бе ? :pov:
Бонавентура 5
Конти 12
Кеси 79
Родригез 68
Мусачо 22
Би им кинел договори на ваквите играчи што зимаат бош броеви. Доаѓа како засилување, сите гледаат у него тој одбира 68ца... Треба закон како у Шпанија, 1-23 и чао. :D
Кесие можеше го избере бројот 14, но има изјавено дека 79 повеќе му личи на 19ката која му ја даде на Бонучи.
Брозовиќ пропо ко кауч. :D
Иначе 7, 14, 16, 24, 25 и 33 се слободни за нови засилувања
Како може вакви броеви да чуваш за засилувања не заебавај па и ти. :icon_mrgr: Еј планираме топ играч да купиме, тргни ја на страна 33ката. :icon_lol:

Би им кинел договори на ваквите играчи што зимаат бош броеви. Доаѓа како засилување, сите гледаат у него тој одбира 68ца... Треба закон како у Шпанија, 1-23 и чао
И мене OCD-то ми се активира кога ќе видам 4324932 бројка на некого поготово ако е стартер/прв тим :facepalm: од 1-25 зјаат празни ама затоа 57, 77, 99 фрштат :facepalm: Исто и Реина во Ливерпул и Куртоа во Челзи што не беше/е бр. 1, сеа први голмани со години, не можеш да ги натераш 1 да земат :гомце:

И мене OCD-то ми се активира кога ќе видам 4324932 бројка на некого поготово ако е стартер/прв тим :facepalm: од 1-25 зјаат празни ама затоа 57, 77, 99 фрштат :facepalm: Исто и Реина во Ливерпул и Куртоа во Челзи што не беше/е бр. 1, сеа први голмани со години, не можеш да ги натераш 1 да земат :гомце:

Кај нас Донарума 99, брат му 90, Сторари 30. :D

Сепак од голмани врвот беше Вивиано со 2ката на грб.

Некој ќе рече не игра бројката него играчот и во право е, но боде во очи кога гледаш вака бош број. Друга работа е што едно е да купиш дрес од Х играч што има бројка како 3,5,7,8,9,10,11,17,18 ... а друго е 68 или 79. :)

@Марли за бош бројки Џонтра ќе кине договори ама за 25ка во Милан треба глави да летаат. Тој број треба да биде забранет кај нас заедно со 77.:D

Сепак од голмани врвот беше Вивиано со 2ката на грб.
B2BcsJ5CIAAU8NO.jpg

Toa e тој легендарен клуб Киево. Лупатели 10ка, ланската сезона Де Гузман 1 носеше. :D

Ако не пукне петарда на Сан Сиро со росоњерите од Тетова, да се пресели Милан у кинеска лига. :D

Би им кинел договори на ваквите играчи што зимаат бош броеви. Доаѓа како засилување, сите гледаат у него тој одбира 68ца... Треба закон како у Шпанија, 1-23 и чао. :D

Брозовиќ пропо ко кауч. :D

Како може вакви броеви да чуваш за засилувања не заебавај па и ти. :icon_mrgr: Еј планираме топ играч да купиме, тргни ја на страна 33ката. :icon_lol:
Ја па вчера цело време си мислам кој вака направи за 7 да му личи како 1 :pos:

Тоа што стартерите избираат 12345 е што 3 и 6 се повлечени и повеќето броеви до 25 се зафатени. Затоа тие ги пишав како слободни и нека си бираат.
33 кај нас го избираат поради тоа што не можат 3ката. :D

Бројот 4 е кај Маури. Типот сигурно ќе биде појзамен некаде, ама важно кога потпиша си ја зема таа бројка и 100 пати оди на позајмица и се враќа, ама не ја ослободува за стартер.

Шпанците ги чуваат и не ги даваат на младинци и играчи кои се на трансфер листа или ќе одат на позајмица, како сега ние бројот 7 што го чуваме и Јувентус со бројот 10

Не е чудно за вакви броеви ги имаат носено големи имиња.

27 Сержињо
29 Костакурта
31 Стам
32 Бекам, Дида, Донадони, Виери
76 Шевченко
99 Роналдо

Ибра има носено 49 ако се врати сите броеви зафатени и ќе мора пак да си ја избере. :icon_lol:

Pierre-Emerick Aubameyang says he's staying at Borussia Dortmund. Says none of the clubs who wanted him this summer "could make it happen"

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom