Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Он се шета низ Виена па ќе се замара со вас. [emoji3] [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Мојме да се договориме и топтан кајганаџи да ојме да гледаме а?

https://www.facebook.com/ACMilan/videos/10154687484946937/
AC Milan снимиле Live во време кога се извлекувала ждрепката и сите се вчудоневидени 6:20m

Продавам тепих, ист како овој на снимкава, поради заминување во странство. Тепихот е наследство од баба само еднаш отворен. Цена во инбооооокс.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako li ke bide so Shkendija :)

Attachments

• FB_IMG_1501877771974.jpg
    FB_IMG_1501877771974.jpg
    45,7 KB · Прегледи: 80
ќе има две продажни точки во Тетово, едната во Штипска и друга во Цетинско (y)

Кажи ми само кога ќе бидат пуштени картите. Искрено се надевам дека ќе помине се во најдобар ред, без провокации, потекнувам од Тетово и многу дечки што навиваат за Шкендија се и фанови на Милан.

@Марли еве конечно да се докажеш, да ни земеш карти таму од твојот прекрасен тетовски град. Да те ебе змејот иначе :icon_mrgr:

Кажите бројка и ќе ви набавам карти.

@Клипче среќа беше во Романија да ги гледаш сега нема да најдеш карта за на градски [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ти иде у прилог да ми мрчиш, од мене ќе бараш карта :icon_lol:

Оние шо сигурно сакаат и ќе одат фино и културно кај мене у иНбокс и ќе ја наредиме некако за карти чим добијам сигурно инфо за цени и сфе тоа.

Последно уредено:

Sedi be brat,da ne go iznenadi Skendija Milan na San Siro :)
Ne si prajte bajram so pametot, i ja sum od Tetovo i iako ne navijam za niden tim od mak Liga gi simpatisem Skendija mnogu pojce od Vardar na primer, ama daj uozbilite se malce so muabetive :icon_lol:

@Марли еве конечно да се докажеш, да ни земеш карти таму од твојот прекрасен тетовски град. Да те ебе змејот иначе :icon_mrgr:

Sine u Vienna sum do 15ti nemoem nisto da garantiram do togas ili barem dur ne se pustat kartete i ne dobiem nekoe info

@Beck's kaj sa potocno mestava?
Na plostad nema da ima u fan shopot?

Реално секој резултарт со два и помалку разлика е голем успех за Шкендија... Така би можело да се наполни стадионот до последно место, а и Милан не би дошол со третите резерви. Јас нејќам да изгубиме (во овој случај не можам да кажам да победиме :D) со 4 и повеќе разлика, оти тогаш нема воопшто да има спортска атмосфера, чисто ќе биде ревијален натпревар.
Сепак да играш официјално со вториот по големина клуб во светот, тоа ќе влезе во историја.
За картите сеуште не е одлучено како, колку и каде, но ќе се знае наредните денови.
Бтв тим менаџерот на Милан веќе утре доаѓа во Скопје со уште еден член, за да видат сместувањето, стадионот, и се што е потребно за поддршка.

Реал го продава Ковачич изгледа. Ако е така треба се искористи таа можност. Повеќе од 30 не би коштал.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom