Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абате Мексес Рами Де Шиљо
Поли Де Јонг Монтоливо
Хонда/Кака
Пацини Балотели

Абате Мексес Рами Де Шиљо
Поли Де Јонг Монтоливо
Ел Шарави Балотели Нианг/Робињо

853152_AC_Milan.jpg

Здравје,од Јануари мозе вака да се проба.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:48 ---
853158_AC_Milan.jpg

Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.

Стручњаков гледај го , балотели резерва, не биди слепец, без балотели неможеме гол да дадеме, не можеме торино да ги тепаме.. шо ти е на тебе да ти ибам

853152_AC_Milan.jpg

Здравје,од Јануари мозе вака да се проба.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:48 ---
853158_AC_Milan.jpg

Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.

Икер Касиљас ?

Сериозно ?

Од Јануари ке имаме силна конкуренција во тимот:icon_mrgr:
ДОБРО,ајде Абијати и Балотели во првиот тим.
853278_AC_Milan.jpg

Ке даде еден гол и после три меча суспензија.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 22:14 ---
Добитна комбинација
Тимот за освојување на ЛШ.
853290_AC_Milan.jpg

^Дека не сум достоен да ги заменам Монтоливо и Де Јонг, тури ме таму штопер место Рами. Уште не дојден тој прва постава ќе игра, а јас резерва. Неможи.

^Дека не сум достоен да ги заменам Монтоливо и Де Јонг, тури ме таму штопер место Рами. Уште не дојден тој прва постава ќе игра, а јас резерва. Неможи.
Те дискриминира!! xD
Иначе све имам некакво чуство дека овој Рами живци ќе ни кине :D

Те дискриминира!! xD
Иначе све имам некакво чуство дека овој Рами живци ќе ни кине :D

Тоа се тие играчи што може милан да си ги дозволи,астори,рами.....констант,силвестре......

Како можеа Силва да го продадат мене тоа уште не ми е јасно и не можам и не сакам да се помирам со тоа,како ? Ќе рече некој за пари,па тие пари до сега дупло ги вратија со се плата за просеци ко запата,закардо,силвестре,бонера,констант......па дури и Мексес не вреди за тие 4-5 мил. што ги зема.
Каков кретен од човек треба да си најдобриот одбранбен играч во свет да го дадеш за 40 мил. абе 100 милиони бе,100 ќе им барам ако нејќат чао пријатно,само на нив и милијарда да им се даде пак ќе му продолжат договор на бонера и ќе ги земат констант и запата.
И што е најтрагично не ни бараат некој нов Силва,Неста,Стам....туку само крпат и овој Рами е искрпотина тешка.
Господ знае што се случува со тимов,секој ден некој се крши,,страв ми е лето да дојде се полошо и полошо станува,страв ми е дека пак ќе прснат 12 мил за некој нов Матри(ама Питу 12 мил. на 5 рати без жиранти без камата,мрш бре) уште па некој кога ќе се обиде да ми ги претставува работите ко да се розови ми се сере,незнам што си ги кревате надежите воопшто за било кој добар играч,само ќе се разочарате,овој тим на чело со овие луѓе=пропаст.
Го упропастија тимов,Б и Г лично тие двајца и никој друг,турете им кур и на алегри и на играчите,мислам факт е дека и тие не се за тука ама во случајов главни виновници се старците.

Секоја чест за гадниот од комшиките,виде не може веќе да дава пари го продаде тимот,а овој уште сака да цица пари,скот.

Од Јануари ке имаме силна конкуренција во тимот:icon_mrgr:
ДОБРО,ајде Абијати и Балотели во првиот тим.
853278_AC_Milan.jpg

Ке даде еден гол и после три меча суспензија.
--- надополнето: Oct 17, 2013 8:14 PM ---
Добитна комбинација
Тимот за освојување на ЛШ.
853290_AC_Milan.jpg

Срамота, мене ме нема а подобро брама од Абиaти.

Allegri: I have a lot of faith in Silvestre. :pos:
Човеков е роден идиот , уште колку треба да чекаме за да му ги удрат клоците. Од каде волку кредити у Милан он бе. Да беше во некој друг клуб одамна ке си ги спакуваше куферите ебате серкото смрден.

Човеков е роден идиот , уште колку треба да чекаме за да му ги удрат клоците. Од каде волку кредити у Милан он бе. Да беше во некој друг клуб одамна ке си ги спакуваше куферите ебате серкото смрден.
Ама рачунај тренер од светска класа бара огромна плата...плата која милан за тренер нема т.е не сака да ја даде...а за тренер како Алегри има одма..така да ќе го избркаат него али проблемот е што ќе го сменат со некој сличен ако не и бетер...едино решение е да Ризикуваат со Пипо...меч со две оштрици е тоа ама мислам дека ќе го биде...има одлични резултати со примавера а не беше и воопшто лош и лани со помладите....Иако и самиот изјави дека не е сеуште спремен да го води милан треба да се ризикува па макар и сезона -две да немаме никаков успех....мислам дека ќе се исплати тоа на долгорочен план...башка и он најубаво ги познава младинците ....ќе знае кој е спремен за прв тим да игра а кој не....

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Constant, Silvestre, Vergara, Zaccardo, Zapata, Birsa, Cristante, Emanuelson, Kakà, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli, Saponara, Matri, Niang e Robinho.

Kakà, Silvestre and Birsa are all back fit and Kakà will start from the bench.
.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom