Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Здравје,од Јануари мозе вака да се проба.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:48 ---
![]()
Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.
![]()
Здравје,од Јануари мозе вака да се проба.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:48 ---
![]()
Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.
Те дискриминира!! xD^Дека не сум достоен да ги заменам Монтоливо и Де Јонг, тури ме таму штопер место Рами. Уште не дојден тој прва постава ќе игра, а јас резерва. Неможи.
Те дискриминира!! xD
Иначе све имам некакво чуство дека овој Рами живци ќе ни кине![]()
Од Јануари ке имаме силна конкуренција во тимот
ДОБРО,ајде Абијати и Балотели во првиот тим.
![]()
Ке даде еден гол и после три меча суспензија.
--- надополнето: Oct 17, 2013 8:14 PM ---
Добитна комбинација
Тимот за освојување на ЛШ.
![]()
Човеков е роден идиот , уште колку треба да чекаме за да му ги удрат клоците. Од каде волку кредити у Милан он бе. Да беше во некој друг клуб одамна ке си ги спакуваше куферите ебате серкото смрден.Allegri: I have a lot of faith in Silvestre.![]()
Ама рачунај тренер од светска класа бара огромна плата...плата која милан за тренер нема т.е не сака да ја даде...а за тренер како Алегри има одма..така да ќе го избркаат него али проблемот е што ќе го сменат со некој сличен ако не и бетер...едино решение е да Ризикуваат со Пипо...меч со две оштрици е тоа ама мислам дека ќе го биде...има одлични резултати со примавера а не беше и воопшто лош и лани со помладите....Иако и самиот изјави дека не е сеуште спремен да го води милан треба да се ризикува па макар и сезона -две да немаме никаков успех....мислам дека ќе се исплати тоа на долгорочен план...башка и он најубаво ги познава младинците ....ќе знае кој е спремен за прв тим да игра а кој не....Човеков е роден идиот , уште колку треба да чекаме за да му ги удрат клоците. Од каде волку кредити у Милан он бе. Да беше во некој друг клуб одамна ке си ги спакуваше куферите ебате серкото смрден.