Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ajde konecno so Udinese da videme formacija 4-2-3-1 so Niang i Sharrawy na krila

ропак ли си бе ти, како прво шарави е повреден како второ , неможе нианг да игра крило, исто у средина кој ке игра кака ќе одмара со удинезе... тее

најново е што Балотели се повредил, во наредниве денови требало да се провери состојбата...

не знам што да кажам, мавајте ја 2ка со Удинезе ако не игра и он :icon_lol:

ако ако.. ете ја познатата milan lab :tapp::pos:
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 17:21 ---
најново е што Балотели се повредил, во наредниве денови требало да се провери состојбата...
Alessandro Matri likes this. :icon_mrgr:

и они се криви нели? па он беше предходно со тој проблем и Прандели го стави за репрезентација и сега пак ја обновил и они биле криви што нема да прочиташ.

и они се криви нели? па он беше предходно со тој проблем и Прандели го стави за репрезентација и сега пак ја обновил и они биле криви што нема да прочиташ.

а кој е крив жити се?? од 29 играчи во тимот за време од 2 месеци, 20 се повредија.. епа да, така сакал господ, земале паднале и се повредиле.. :tapp::icon_mrgr:
знам дека бало од претходно со италија ги има тие проблеми, не е ниш ново.. ама да е само бало проблемот убаво ќе беше.. толку играчи се повредени а сезонава уште не е убаво почната.. ама ако :) после фудбалерите се криви секако.. медицинскиот тим кој до пред некоја год се сметаше за најдобар ич не е крив.. само малце можеби..

а кој е крив жити се?? од 29 играчи во тимот за време од 2 месеци, 20 се повредија.. епа да, така сакал господ, земале паднале и се повредиле.. :tapp::icon_mrgr:
знам дека бало од претходно со италија ги има тие проблеми, не е ниш ново.. ама да е само бало проблемот убаво ќе беше.. толку играчи се повредени а сезонава уште не е убаво почната.. ама ако :) после фудбалерите се криви секако.. медицинскиот тим кој до пред некоја год се сметаше за најдобар ич не е крив.. само малце можеби..
а си помислила дека мединцински тим можеби не е крив? туку типот на тренинзите кои ги имаат играчите? интензитетот...ова со повредите е кривица на тренерскиот тим а не на милан лаб...

а си помислила дека мединцински тим можеби не е крив? туку типот на тренинзите кои ги имаат играчите? интензитетот...ова со повредите е кривица на тренерскиот тим а не на милан лаб...
е да.. my apology :) секако дека тука се и тренинзите кои во моментов изгледаат како качување на монт еверест.. стани си, оди на тренинг, врати се со некоја си мистериозна повреда :unsure: е дури после milan lab се надоврзува.. а кривицата ја гледам во тоа што не може да најде лек за прекумерните повреди - па нека фатат да испитаат бе.. ете ги адидас, чипови бла бла.. имаат технологија па нека видат убаво која е причината на оваа ситуација.. не се случува овоа веќе една година, туку 2-3 уназад и никој не гледа да направи неш да се подобрат работите..
се на се, мизерија..

е да.. my apology :) секако дека тука се и тренинзите кои во моментов изгледаат како качување на монт еверест.. стани си, оди на тренинг, врати се со некоја си мистериозна повреда :unsure: е дури после milan lab се надоврзува.. а кривицата ја гледам во тоа што не може да најде лек за прекумерните повреди - па нека фатат да испитаат бе.. ете ги адидас, чипови бла бла.. имаат технологија па нека видат убаво..
се на се, мизерија..
абе они и да најдат ќе го излечат и повторно се враќа на ист режим на тренинзи и повторно иста приказна...дефинитивно треба да се промени режимот на тренинзи и можеби тренерскиот тим ...

Keisuke Honda to join AC Milan, says report

Japanese international Keisuke Honda has signed a formal deal to join AC Milan when his contract with Russian champions CSKA Moscow expires on December 31, a report said Thursday
Documents related to his free transfer to the European giants have been submitted to Italian football authorities, the Sports Nippon daily said.
AC Milan vice-president and chief executive Adriano Galliani recently told associates that the Serie A club had "formally contracted with Honda and had already submitted documents," the Japanese daily said, quoting well-informed sources
When CSKA Moscow issue a transfer certificate for Honda, he will automatically be registered as an AC Milan player, the sources told Sports Nippon.

853152_AC_Milan.jpg

Здравје,од Јануари мозе вака да се проба.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:48 ---
853158_AC_Milan.jpg

Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.

853158_AC_Milan.jpg

Ова би била резервна варијанта.
Би имале интересни комбинации.
Мислам дека треба да се проба оваа формација.

Со цел, со цел ебан памет Балотели го стае у резерви !!

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom